Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας με ένα απίθανο H&M φόρεμα ευχαριστεί την LGBTQI κοινότητα: Ήταν μεγάλη μου τιμή (φωτό)

Οι αναγνώστες του περιοδικού QX ψήφισαν την διάδοχο του βασιλικού θρόνου

Με ένα υπέροχο πράσινο φόρεμα φωτογραφήθηκε η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας που είναι μέσα στους νικητές του φετινού Gay Gala.

Οι αναγνώστες του περιοδικού QX ψήφισαν την διάδοχο του βασιλικού θρόνου που την περασμένη χρονιά είχε μιλήσει στο Pride της Στοκχόλμης.

Θέλοντας να τους ευχαριστήσει η 43χρονη πριγκίπισσα μοιράστηκε στο Instagram δύο φωτογραφίες της μέσα από το παλάτι του Haga όπου μένει με τον πρίγκιπα Ντάνιελ και τα δύο τους παιδιά, την πριγκίπισσα Εστέλ 9 ετών και τον πρίγκιπα Όσκαρ, 5 ετών.

Στις εικόνες την βλέπουμε να φορά ένα απίθανο φόρεμα με τούλι από τα H&M, ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα είναι μαζί και ο σκύλος της οικογένειας ο Rio.

Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε κότσο, ενώ το κεφάλι της κοσμεί ένα εντυπωσιακό headpiece.

Όπως αναφέρεται και στο ποστ το φετινό Gala δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω και των όσων συμβαίνουν με τον ιό, ωστόσο η πριγκίπισσα Βικτώρια έστειλε ένα γράμμα για να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του περιοδικού.

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να λάβω το βραβείο και σας ευχαριστώ, σημαίνει πολλά για μένα. Ο τελευταίος χρόνος είχε πολλές προκλήσεις λόγω της πανδημίας.

Έτσι είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάθε μέρα για έναν κόσμο όπου τα μέλη της LGBTQI κοινότητας μπορούν να ζουν ελεύθερα, χωρίς καταπίεση. Έναν κόσμο στον οποίο θα μπορείς να είσαι όποιος θέλεις και να είσαι περήφανος για αυτό» έγραψε μεταξύ άλλων η Βικτώρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ