Η αυλαία κλείνει για την Tina Turner: Το ντοκιμαντέρ για τον βίαιο πρώτο σύζυγό της, ο μεγάλος έρωτας με τον Γερμανό που της χαρισε το νεφρό του

Τα δύσκολα χρόνια και η πορεία προς την φήμη

Μέσα από ένα ντοκιμαντέρ η Tina Turner λέει αντίο στους θαυμαστές της ενώ μιλά για τις δυσκολίες που πέρασε στην ζωή της και το πώς βρήκε την ευτυχία.

Η ταινία του HBO με τίτλο «Tina» ακολουθεί την ζωή της σταρ από τα νεανικά της χρόνια - οπότε και βίωσε τον πόνο - μέχρι την πορεία της προς την αληθινή αγάπη και την φήμη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Η θρυλική μουσικός της soul και της rock στα 81 της πια χρόνια κοιτά πίσω και μιλά για την υγεία της, το εγκεφαλικό, τον καρκίνο και την μεταμόσχευση νεφρού που αναγκάστηκε να κάνει το 2017.

Όπως λέει στο ντοκιμαντέρ θέλει να μπει στην τρίτη και τελευταία φάση της ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ακόμα αποκαλύπτει ότι λόγω της ενδοοικογενειακή βίας που βίωσε από τον πρώτο της άντρα και συνεργάτη Ike Turner υποφέρει από μετατραυματικό στρες.

«Δεν ήταν μια καλή ζωή. Το καλό δεν ισορρόπησε το κακό…. Δέχτηκα βία στην ζωή μου, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πεις την ιστορία. Είναι η αλήθεια και πρέπει να την αποδεχτείς» λέει η Tina Turner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cecilia (@proudtina)

Στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί αυτό τον μήνα η μουσικός, σύμφωνα με το New York Post, μιλά και για τον άντρα που την έκανε να γνωρίσει την ευτυχία, τον δεύτερο σύζυγό της Erwin Bach.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 με την Tina Turner και τον σύζυγό της να μιλούν τότε στην Oprah Winfrey για την σχέση τους που μετράει ήδη πάνω από 3 δεκαετίες

«Νομίζω ότι χρειαζόμουν αγάπη. Είναι ένα πολύ σημαντικό συναίσθημα.... Προχώρησα προς την πόρτα και ερχόταν αυτός ο νέος, γοητευτικός άντρας. Έκανα πίσω. Ήταν όμορφος αλλά με διαφορετικό τρόπο.  Είχε πολύ ωραία μάτια. Λέω στον εαυτό μου αυτό είναι αγάπη από την πρώτη ματιά» είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για τον 65χρονο σήμερα άντρα της.

Μάλιστα ο  Bach την έχει στηρίξει τόσο που όταν εκείνη χρειάστηκε μεταμόσχευση της έδωσε το νεφρό του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Ακόμα όμως στη νέα ταινία η Tina Turner μιλά και για την δύσκολη σχέση με την μητέρα της, η οποία επίσης ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Η μαμά δεν ήταν ευγενική. Φυσικά όταν έγινα διάσημη της άρεσε, της αγόρασα σπίτι, έκανα πολλά για εκείνη, ήταν η μητέρα μου… Προσπαθούσε να την κάνω να αισθάνεται όμορφα γιατί δεν είχε άντρα, ήταν μόνη, αλλά και πάλι δεν με ήθελε» λέει η τραγουδίστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Ήταν αυτή η βία που βίωσε ως παιδί που ίσως να εξηγεί γιατί δέχτηκε όλο αυτό το ψυχολογικό και σωματικό μαρτύριο μετά τον πρώτο της γάμο το 1962.

Το να αφήσει τον Ike Turner δεν ήταν εύκολο αφού είχαν μαζί έναν γιο τον Ronnie, ενώ είχε υιοθετήσει και τα παιδιά του, τον Ike Jr. και τον Michael.

Το 1976 μετά από χρόνια σωματικής και ψυχολογικής βίας θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

«Για πολλά χρόνια μισούσα τον Ike, αλλά όταν πέθανε κατάλαβα ότι ήταν ένας άρρωστος άνθρωπος. Με βοήθησε να ξεκινήσω (την καριέρα μου) και ήταν καλός στην αρχή. Ίσως ήταν καλό που τον γνώρισα, δεν ξέρω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ