Υπέρκομψη η Laeticia Hallyday στα γενέθλιά της: Γιόρτασε μαζί με το νέο της αμόρε & τις κόρες της, από τον γάμο της με τον Johnny Hallyday (βίντεο)

Έκλεισε τα 46!

Τα γενέθλιά της είχε στις 18 Μαρτίου η χήρα του θρυλικού μουσικού Johnny Hallyday.

Γεννημένη το 1975 στην Γαλλία η Laeticia Hallyday έκλεισε την Πέμπτη τα 46 της χρόνια. Μόλις χθες ωστόσο ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να σβήνει τα κεράκια της τούρτας της.

Η Laeticia ήταν παντρεμένη με τον Γάλλο μουσικό Johnny Hallyday από το 1996 ως και το 2017, οπότε και εκείνος «έφυγε» από την ζωή.

Από το περασμένο Φθινόπωρο όμως έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του 44χρονου σκηνοθέτη, Jalil Lespert - δημιουργό του ντοκιμαντέρ του Netflix "Room 2806: the DSK affair" που ακολουθεί το σεξουαλικό σκάνδαλο με τον Ντομινίκ Στρος -Καν.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένο, αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο αγαπημένος της ήταν μαζί της στα γενέθλιά της.

Μάλιστα όταν εκείνη έσβησε τα κεράκια αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Φυσικά από την γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι κόρες της Laeticia.

Η 16χρονη Jade και η 12χρονη Joy - τα δύο παιδιά που υιοθέτησε μαζί με τον Johnny Hallyday - ήταν δίπλα στην μαμά τους που φορούσε ένα συγκλονιστικό outfit.

Ήταν ένα μαύρο φόρεμα με άνοιγμα στα πλάγια αλλά και μια αλυσίδα που κοσμούσε το συγκεκριμένο σημείο. Το είχε συνδυάσει με μακριά μαύρα και χρυσά σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ