Βρέθηκε αγνοούμενη μητέρα μετά από 10 χρόνια: Είχε χαθεί στο Αιγάλεω - Η συγκινητική στιγμή που μιλά ξανά στον γιο της - «Συγχώρεσέ με» (βίντεο)

Οι γονείς της την έψαχναν σε όλη τη χώρα

Μια νεαρή μητέρα που αγνοούνταν επί δέκα ολόκληρα χρόνια, βρέθηκε μέσα σε λίγη ώρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής Φως στο Τούνελ.

Οι γονείς της Χριστίνας – Τίνας, που χάθηκε από το Αιγάλεω σε ηλικία 33 χρόνων, την έψαχναν σε όλη τη χώρα, ακόμα και στους νεκρούς. Οι ίδιοι μεγάλωναν το αγοράκι της, χωρίς να μπορούν να του δώσουν τις απαντήσεις που ζητούσε.

Η γυναίκα έμενε εκτός Αθηνών με τον σύντροφό της, τον οποίο επίσης αναζητούσαν οι συγγενείς της και δεν μπορούσαν να εντοπίσουν.

Η κακοποίηση που είχε υποστεί από τον εν διαστάσει σύζυγό της, φαίνεται πως ήταν η αιτία που την έκανε να ρίξει «μαύρη πέτρα» πίσω της και να χαθεί από προσώπου γης.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που μητέρα και γιος μίλησαν στον αέρα της εκπομπής.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής έρευνας, το τηλεοπτικό συνεργείο βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας για να ανακοινώσει τα ευχάριστα στους γονείς της.

«Είναι σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μας. Παρόλο που είμαι 68 χρόνων, νιώθω και πάλι σαν 18. Μας αρκεί που μάθαμε ότι είναι καλά. Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία Νικολούλη εσάς και τους συνεργάτες σας για ότι κάνετε και για το έργο σας», είπε ο πατέρας της.

Η μητέρα της συγκινημένη αναφέρθηκε στην ώρα που θα την αντικρίσει ύστερα από μία ολόκληρη δεκαετία πόνου, θλίψης και αγωνίας. Η τελευταία φορά που μίλησε με την κόρη της ήταν τον Μάρτιο του 2011. Τότε βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και ζούσε με τον σύντροφό της, αναφέρει το anikolouli.gr.

Οι γονείς της έψαχναν απεγνωσμένα τόσα χρόνια για να μάθουν τι είχε απογίνει.

«Όλη την Ελλάδα ψάξαμε. Και που δεν έχουμε πάει… Πριν χαθεί έμενε στην Καλλιθέα με τον νέο της σύντροφο, που ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Ψάξαμε παντού για να τον βρούμε, αλλά κανένας δεν ήξερε τίποτα. Ο σύζυγός της γνώριζε που έμενε η Τίνα και με ποιον. Όταν χάθηκε μας ρωτούσε μόνο για το παιδί και όχι για τη γυναίκα του», είχε πει χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Ο πατέρας της Τίνας, που είχε γνωρίσει τον νέο σύντροφό της είχε αναφέρει μιλώντας στην εκπομπή:

«Αυτός δεν ήξερε ότι η κόρη μας ήταν σε διάσταση. Όταν πήγε το παιδί σπίτι του, εκείνος δεν το ήθελε και η Τίνα το έφερε σ’ εμάς να το φροντίζουμε. Εμείς το μεγαλώσαμε.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ