Τζένη Μπαλατσινού: Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός, κρατήσαμε το μωρό στην αγκαλιά μας 12 μέρες αφότου γεννήθηκε

«Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου»

Στο «Down Town» μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον δύσκολο τοκετό που είχε.

Το πρώην μοντέλο, που έφερε πριν λίγο καιρό στον κόσμο το 4ο της παιδί, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό και αποκάλυψε ότι άντρας της Βασίλης Κικίλιας  «ήταν ο φύλακας άγγελός» της. Ακόμα μίλησε και για το χειρουργίο της κόρης της Αμαλίας Κωστοπούλου.

«Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις ημέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο.

Πως ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος. Kάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί… Καταφέραμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά 12 μέρες αφότου γεννήθηκε. Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου» είπε χαρακτηριστικά.

 

«Έχω βιώσει αρκετές δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτή η χρονιά που μας πέρασε ήταν για μένα η πιο δύσκολη απ' όλες. Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκριθεί με τα θέματα υγείας. Ήταν μια χρονιά με πολλά απρόοπτα περιστατικά στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Η μητέρα μου πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας και παρέμεινε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο, όπου κανείς δεν πίστευε ότι θα έβγαινε νικήτρια.

Ήμουν έγκυος τριών μηνών όταν έπρεπε να ταξιδέψω στην Αμερική με πολύ μεγάλο ρίσκο, για να βρεθώ δίπλα στη μεγάλη μου κόρη, την Αμαλία.  Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα τηλέφωνο που χτυπάει και σου λένε από την άλλη γραμμή πως το παιδί σου, που βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης, είχε ένα σοβαρό τροχαίο και μπαίνει για επέμβαση ενώ εσύ βρίσκεσαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Θυμάμαι πως άκουσα τη φωνή της για ένα λεπτό πριν μπει στο χειρουργείο και μετά λιποθύμησα» πρόσθεσε ακόμα μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που είχε η κόρη της.

 «Ανά δεκαετία κάνω και ένα παιδί (γέλια). Είναι μεγάλη ευλογία και ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να έχω ένα τέταρτο παιδί. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία γι’ αυτό που ζούμε» ανέφερε.

«Με τον Βασίλη όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα πολύ γρήγορα κάποιον στα παιδιά μου, αλλά και γιατί συγκατοικήσαμε αμέσως. 

Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλώς ενθουσιασμός.

Το παλέψαμε αρκετά και οι δύο για να μην είμαστε μαζί (γέλια), αλλά τελικά αυτό το αόρατο νήμα που μας έδεσε από την αρχή δεν κόπηκε ποτέ. Όταν αποφασίσαμε να είμαστε ξανά μαζί δεν το είπαμε σε κανέναν ώστε να προφυλαχτούμε από τη δημοσιότητα και τις γνώμες των άλλων. Τότε καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να ζούμε χώρια» σημείωσε.

Ακόμα είπε ότι ο Βασίλης Κικίλιας της έκανε πρόταση γάμου στον καναπέ όσο έβλεπαν Netflix. «Θέλω να είμαστε επίσημα οικογένεια. Τι λες;» την ρώτησε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ