Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αυτά είναι τα 3 ζώδια - «κυνηγοί» στο φλερτ: Αν μια γυναίκα τους αρέσει δε θα διστάσουν και θα την πλησιάσουν κατευθείαν

Δεν θα μείνουν μόνο στα βλέμματα από μακριά

Δεν αφήνουν ούτε… θηλυκή γάτα, χωρίς να την φλερτάρουν. Αν μια γυναίκα τους αρέσει, δε θα διστάσουν. Θα κάνουν το βήμα που πρέπει, θα την προσεγγίσουν και θα δείξουν το ενδιαφέρον τους. Δεν θα μείνουν μόνο στα βλέμματα από μακριά, αλλά θα την πλησιάσουν για να της μιλήσουν και θα της προτείνουν να την κεράσουν ένα ποτό. Φυσικά δε θα σταματήσουν το κυνήγι μέχρι να την κατακτήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο που σου έρχεται στο μυαλό, όταν μιλάμε για διεκδίκηση και… «πέσιμο». Είναι γεννημένος κυνηγός. «Μυρίζεται» κάθε θηλυκή ύπαρξη στον χώρο και αν του αρέσει εμφανισιακά, θα την προσεγγίσει. Δεν θα δειλιάσει. Θα της μιλήσει και θα ρισκάρει ακόμα και την απόρριψη. Άλλωστε… τι είχε, τι έχασε; Την κίνησή του ως αρσενικό την έκανε. Ο Κριός έχει έναν απίστευτο τρόπο να προσεγγίζει τις γυναίκες. Έχει ένα χάρισμα και αυτό προέρχεται από τον δυναμικό χαρακτήρα του και την άμεση προσέγγισή του. Ακόμα και μέσω social media, όταν φλερτάρει ένας Κριός, θα ζητήσει άμεσα ραντεβού για να βρεθεί σε... ακτίνα βολής από το θήραμά του. Δεν αρκείται στο… μπλα μπλα για μέρες, σύμφωνα με το astrology.gr.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στους άντρες «κυνηγούς» ανήκει και ο Τοξότης. Το δηλώνει άλλωστε και το σύμβολό του, ο Κένταυρος. Στοχεύει με το τόξο του και «καίει» καρδιές. Είναι πολύ εύκολο να εντυπωσιάσει μια γυναίκα με την συμπεριφορά του, την αμεσότητά του, το χιούμορ του και την ιδιαίτερη προσέγγισή του. Το γεγονός ότι δεν δεσμεύεται εύκολα, τον κάνει ακόμα πιο… ποθητό γιατί είναι ο δύσκολος στόχος και παράλληλα αφήνει να εννοείται πως είναι και… κελεπούρι. Ο Τοξότης δε δειλιάζει και φλερτάρει με άνεση. Είναι και αυτός της λογικής του Κριού. «Τι είχα, τι έχασα; Και αν μου κάτσει;». Παίρνει ανάσες ζωής μέσω του φλερτ κι όσον αφορά στην ελληνική πραγματικότητα, θα μπορούσες εύκολα να τον πεις και… Greek lover, μιας και οι τουρίστριες ειδικά τα καλοκαίρια, είναι βούτυρο στο ψωμί του. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος ανήκει στα ζώδια με τις περισσότερες επιτυχίες στο γυναικείο φύλο. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Έχει τρόπους, ευγένεια, είναι έξυπνος και κυρίως δε δείχνει τάσεις ψώνιου και ωραιοπάθειας. Ξεχωρίζει γιατί έχει γνώσεις και μπορεί να ιντριγκάρει το μυαλό μιας γυναίκας. Ξέρει πώς να συμπεριφερθεί όταν περιστοιχίζεται από ωραίες κοπέλες, δεν χάνει τα λόγια του, δεν «μασάει» και όταν κάποια του αρέσει κάνει άμεσα την κίνησή του. Πρωταρχικός στόχος του Υδροχόου, είναι να παίξει με το μυαλό της γυναίκας, να την «ρίξει» πνευματικά και μετά φυσικά στοχεύει και στην σεξουαλική επαφή. Όμως το σεξ για εκείνον περνά πρώτα από το μυαλό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ