Όταν ο άφραγκος Sylvester Stallone πούλησε τον σκύλο του για 40 δολάρια - Τον αγόρασε πίσω για 15.000 & έμεινε μαζί του μέχρι το τέλος (φωτό)

«Ήταν το μόνο ζωντανό πλάσμα που με αγαπούσε για αυτό που ήμουν».

Για 40 μόλις δολάρια αναγκάστηκε να πουλήσει τον σκύλο του το 1971  ο άφραγκος τότε Sylvester Stallone.

Ο Butkus ήταν ο καλύτερος φίλος του ηθοποιού που το 2017 είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία με εκείνον και τον σκύλο του γράφοντας στο ποστ:

«Όταν ήμουν 26 ετών, εντελώς άφραγκος και χωρίς να πηγαίνω πουθενά, έχοντας δύο ζευγάρια παντελόνια που ίσα μου χωρούσαν, παπούτσια με τρύπες και τα όνειρα του να γίνω διάσημος έμοιαζαν μακρινά… είχα όμως τον σκύλο μου, τον BUTKUS, τον καλύτερό μου φίλο που πάντα γελούσε με τα αστεία μου, που πάντα ανεχόταν τις αλλαγές στην διάθεσή μου και ήταν το μόνο ζωντανό πλάσμα που με αγαπούσε για αυτό που ήμουν».

Σε άλλη ανάρτηση που είχε κάνει επίσης το 2017 ο ηθοποιός, που είδε την καριέρα του να απογειώνεται μετά την επιτυχία του «Rocky,» αποκάλυψε ότι το 1971 είχε αναγκαστεί να τον πουλήσει.

Συγκεκριμένα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή στην οποία τον βλέπουμε νέο ακόμα να κάθεται στην καρέκλα κρατώντας τον Butkus που ήταν ακόμα κουτάβι.

«1971… αφού είμαστε στο θέμα “ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου”  αυτός είμαι εγώ και ο Butkus. Κοκαλιάρηδες και πεινασμένοι μέναμε σε ένα φτηνό πανδοχείο πάνω από μια στάση του μετρό. Συνήθιζα να λέω ότι αυτό το διαμέρισμα έχει κρύες και ζεστές κατσαρίδες που τρέχουν. Δεν υπήρχαν πολλά να κάνεις πέρα από το να περνάμε χρόνο ο ένας με τον άλλο.  Τότε άρχισα να μαθαίνω πως να γράφω σενάρια.

Καθώς δεν έβγαινα ποτέ έξω βασιζόμουν στην συντροφιά του. Και βασικά ήταν δική του ιδέα να γράψω το Rocky… αλλα μην το πείτε σε κανέναν.  Χρόνια μετά αναγκάστηκα να τον πουλήσω δίνοντας προκαταβολή 40 δολάρια σε ένα ψιλικατζίδικο, αφού δεν μπορούσα να αγοράσω ούτε φαγητό τότε. 

Τελικά σαν θαύμα πούλησε το σενάριο του Rocky και μπορούσα πλέον να τον πάρω πίσω. Αλλα ο ιδιοκτήτης ήξερε ότι είχα ανάγκη και μου ζήτησε 15.000. Άξιζε το κάθε σεντ».

Οι δυο τους έμειναν μαζί μέχρι και το τέλος της ζωής του Butkus που «έφυγε» το 1981. Πάντως πρόλαβε να πρωταγωνιστήσει στις 2 πρώτες ταινίες του Rocky μαζί με τον Stallone!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ