Ξεπουλάει το γκουρμέ μπέργκερ των 20 ευρώ σε take away πολυτελούς ξενοδοχείου - Δημιούργημα δυο σεφ με δύο αστέρια Michelin - Τα συστατικά (φωτό)

Το ξενοδοχείο είχε αρχικά αποκλείσει την ιδέα του delivery.

H πανδημία του Covid-19, ανάγκασε πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο να κλείσουν. 'Ετσι πολλά από αυτά βρήκαν τρόπους να παραμείνουν ανοιχτά για να επιβιώσουν. Δεν δέχονται κόσμο, όμως κάνουν delivery.

Το ξενοδοχείο Waldorf Astoria στο Άμστερνταμ, με δύο σεφ Michelin και δωμάτια που ξεκινούν από 700 δολάρια, αρχικά απέκλεισε την ιδέα του delivery. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική.

 

 

Οι σεφ έπρεπε να βρουν κάτι μοναδικό, είπε ο διευθυντής του ξενοδοχείου, ο Payer Roberto για να προσελκύσουν κόσμο.

"Ο τρόπος που το κάνουμε, ο τρόπος που το προετοιμάζουμε, ο τρόπος που εξυπηρετούμε, ο τρόπος με τον οποίο έρχεται το σπίτι είναι πολύ διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο χάμπουργκερ", πρόσθεσε.

 

 

Για 19,50 ευρώ ($ 23) συν δωρέαν ντελίβερι από το Uber Eats, το Burger Waldorf έρχεται με 240 γραμμάρια Holstein-Frisian Beef και σερβίρεται με το αγγλικό Berkshire Beakon σε ένα γαλλικό Brioche Bun με παλαιωμένο ολλανδικό τυρί.

Η βαθμολογία του στο Uber Eats είναι 4,8 από τα 5 αστέρια και οι παραγγελίες εκατοντάδες κάθε μέρα αναφέρει το explica.

 

 

Το τέλειο burger απαιτούσε σοβαρή έρευνα, δήλωσε ο Executive Chef Sidney Schutte, ο οποίος διευθύνει το εστιατόριο "Spectrum" με δύο αστέρια Michelin, το οποίο δεν φτιάχνει burgers.

"Ήμουν λίγο νευρικός. Θα είναι καλό; " Είπε ο σεφ. Πρέπει να είναι "το καλύτερο χάμπουργκερ που μπορείτε να αγοράσετε εδώ στο Άμστερνταμ ... πρέπει να είναι τέλειo", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ