Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Έφτασαν ο πρίγκιπας William και η Kate - Το απίστευτο μακιγιάζ, το υπέροχο κολιέ με μαργαριτάρια, τα ασορτί σκουλαρίκια της Δούκισσας (φωτό)

Δείτε τις φωτογραφίες

Το τελευταίο αντίο θα πουν σε λίγη ώρα στον πρίγκιπα Φίλιππο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και ολόκληρη η Βρετανία.

Στο κάστρο του Windsor έχουν φτάσει ήδη ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, αλλά και ο William με την Kate που φοράει ένα απίθανο κολιέ με μαργαριτάρια και ασορτί σκουλαρίκια.

Υπενθυμίζεται ότι οι παρευρισκόμενοι θα φορούν επίσημη πρωινή ενδυμασία με παράσημα και όχι στρατιωτικές στολές.

 

 

Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα William η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έφτασε στο κάστρο όπου στις 5 (ώρα Ελλάδος) θα γίνει η κηδεία του πεθερού της.

Μάλιστα το συγκεκριμένο κολιέ είναι από την προσωπική συλλογή της βασίλισσας, ενώ το είχε φορέσει ξανά η Kate στην 70η επέτειο γάμου του Φίλιππου και της Ελισάβετ. Παράλληλα έχει ξεχωριστή σημασία αφού στο παρελθόν το είχε φορέσει και η Νταϊάνα.

Δείτε επίσης: Goodbye Prince: Το ύστατο χαίρε στον πρίγκιπα Φίλιππο - Δείτε Live εικόνα από το κάστρο του Windsor - Με 30 καλεσμένους η τελετή

Η Kate έχει κάνει ένα συγκλονιστικό μακιγιάζ στα μάτια της, επιλέγοντας σκούρους τόνους, ενώ το κεφάλι της κοσμεί ένα μικρό μαύρο καπέλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ