Το eirinika αναζήτησε τα ωραιότερα πασχαλινά αυγά για να βάψετε φέτος μικρά έργα τέχνης - Μαντέψτε ποιες γυναίκες τα βάφουν καλύτερα (φωτό)

Υπέροχες ιδέες για το γιορτινό τραπέζι

Αυγά για φαγητό, αυγά για στολισμό! Πλησιάζει η μέρα που θα καθίσουμε στο πασχαλινό τραπέζι και θα τα τσουγκρίσουμε λέγοντας το Χριστός Ανέστη.

Και καθώς μέχρι τότε είμαστε στην διαδικασία της προετοιμασίας, σας βρήκαμε μερικές υπέροχες ιδέες για το πώς να τα βάψετε.

Μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε συνήθως το κόκκινο ωστόσο, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε μικρά έργα τέχνης.

Ξεκινάμε από τον δικό μας Στέλιο Παρλιάρο, που μας προτείνει το μπλε και τα χρώματα της Ελλάδας για το Πάσχα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@steliosparliaros)

Την ίδια ώρα δεν ξεχνάμε και τα σοκολατένια αυγά που συνοδεύουν την γιορτή, με τα ζαχαροπλαστεία Σταμάτη να δημιουργούν από ζαχαρόπαστα απίθανα σχέδια.

Το Calliope Sugar Art and Workshop πάλι στη Θεσσαλονίκη φέρνει σοκολατένια αυγά - Frida Kahlo! Και ναι τα στέλνουν και σε άλλες πόλεις.

Πάντως αν δεν το έχετε μαντέψει ακόμα έχουμε να σας πούμε - και κυρίως να σας δείξουμε - ότι οι Ρωσίδες είναι οι πραγματικοί «μαέστροι» στο βάψιμο.

Στο διαδίκτυο βρήκαμε πολλά διαφορετικά χρώματα που μπορούμε να επιλέξουμε, ενώ μια πολύ καλή ιδέα είναι να κάνεις και σχέδια επάνω.

Έτσι πολλά αυγά καταλήγουν να μοιάζουν σαν ζαχαρωτά, ενώ άλλα σαν μικροί πίνακες ζωγραφικής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ