O Χάρι & η Μέγκαν επικεφαλής εκστρατείας για τα εμβόλια κατά του Κορωνοϊού - Μαζί τους στη μεγάλη συναυλία η J. Lo ο Μπεν Άφλεκ η Chrissy Teigen (φώτο)

Οι Sussexes επιβεβαίωσαν την Τρίτη ότι θα προεδρεύσουν της εκδήλωσης «Vax Live», μια συναυλία που διοργανώθηκε για να καλέσει τους παγκόσμιους ηγέτες να δεσμευτούν να κάνουν προσιτά σε όλους τα εμβόλια κατά του κοραναϊού.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ ανακοίνωσαν την Τρίτη 27 Απριλίου 2021 ότι θα είναι οι πρόεδροι  της καμπάνιας του "Vax Live".

Πρόκειται για  μια φιλανθρωπική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου, από το Λος Άντζελες και η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά  στην πλατφόρμα Youtube στο κανάλι Global Citizen.

Παρουσιάζεται από την Selena Gomez και  η εκδήλωση "γιορτάζει την ελπίδα ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 θα φτάσουν σε οικογένειες και κοινότητες σε όλο τον κόσμο", ανέφερε ο επίσημος ιστότοπος.

"Καλούμε (...) τους παγκόσμιους ηγέτες να δεσμευτούν να κάνουν τα εμβόλια προσιτά σε όλους και να τερματίσουν την πανδημία για όλους, παντού".

Σε μια δήλωση, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αναφέρουν: «Τον τελευταίο χρόνο ο κόσμος μας έχει βιώσει πόνο, απώλεια και αγώνα - μαζί.

Τώρα πρέπει να ανακάμψουμε και να θεραπεύσουμε την πανδημία - μαζί.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν πίσω. Όλοι θα ωφεληθούμε, όλοι θα είμαστε πιο ασφαλείς, όταν όλοι, παντού, έχουν ίση πρόσβαση στο εμβόλιο.

Πρέπει να επιδιώξουμε μια δίκαιη διανομή εμβολίων και με αυτό να αποκαταστήσουμε την κοινή μας πίστη στον άνθρωπο

Αυτή η αποστολή δεν θα μπορούσε να είναι παρά η  πιο σημαντική », αναφέρει η Paris Match

Η Jennifer Lopez και η Chrissy Teigen θα παρευρεθούν

Αρκετές διασημότητες θα συμμετάσχουν στη συναυλία "Vax Live": Ανάμεσα τους η  Τζένιφερ Λόπεζ ή  H.E.R. , ο  Ben Affleck, η Chrissy Teigen,  η Gayle King και ο Sean Penn .

Πριν από αυτό, η Σελένα Γκόμεζ με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα , προσκαλεί τους παγκόσμιους ηγέτες να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τον εμβολιασμό. Από τις προσκλήσεις της δεν παρέλειψε  τον Γάλλο Πρόεδρο  Εμμάνουελ  Μακρόν.

Ο τελευταίος της απάντησε. «Αγαπητή Selena Gomez, σας ευχαριστώ που μεταφέρατε αυτό το κρίσιμο μήνυμα σε όλους τους ηγέτες.

Η Γαλλία έχει ήδη ξεκινήσει την αποστολή δόσεων εμβολίου στην Αφρική μέσω του Covax, και είναι απλώς μια αρχή. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε αυτήν την ανάρτηση.

Ας αρχίσουμε  με αυτούς που έχουν λιγότερα. Τώρα », έγραψε ο Γάλλος Πρόεδρος στο Twitter την Κυριακή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ