Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αγγελική - Εξελίξεις: H Τζένη διώχνει τον Παύλο από το σπίτι της - Ποιος πεθαίνει στα επόμενα επεισόδια; (βίντεο)

Η Αγγελική συνειδητοποιεί ότι πρέπει να φύγει από το κτήμα... 

Tις επόμενες μέρες, οι εξελίξεις στην «Αγγελική» θα είναι καταιγιστικές και ραγδαίες με την πολυβασανισμένη πρωταγωνίστρια να ψάχνει τη λύτρωση και την ευτυχία. 

Τρίτη 11 Μαΐου - Επεισόδιο 125

Η Σοφία πνιγμένη από τις εξελίξεις δεν αντέχει να ζει άλλο σε αυτό το σπίτι και παίρνει την Ιωάννα, την Κατερίνα και τα παιδιά να περάσουν το βράδυ σ’ ένα ξενοδοχείο ενώ την ίδια στιγμή η Τζένη αηδιασμένη πλέον από τον Παύλο τον διώχνει από το σπίτι της. Η Αγγελική, μετά τη συζήτηση της με την Ελένη συνειδητοποιεί ότι πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το κτήμα και αποφασίζει να μιλήσει με τη Δανάη για το ενδεχόμενο να μετακομίσουν οι τρεις τους κάπου μακριά από τη Θήβα, κάτι που πυροδοτεί την άσχημη αντίδραση της Δανάης.

Η Κατερίνα συναντάει τον Δημήτρη αποφασισμένη να του μιλήσει για τον Παύλο αλλά την προλαβαίνει αυτός κάνοντας της – ξανά – πρόταση γάμου. Η Ελένη πάει στο σπίτι των Αργυρών για να συζητήσουν για τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ μην ξέροντας όμως ότι έπεσε στην παγίδα της Αθηνάς.

 

 

Αυτός είναι ο χαρακτήρας που πεθαίνει στα επόμενα επεισόδια

Τις επόµενες µέρες, ο Χανδρινός δεν αντέχει την πίεση µετά τη φυλάκισή του και µεταφέρεται εσπευσµένα στο νοσοκοµείο. Οι γιατροί τού δίνουν τις πρώτες βοήθειες και κάνουν τα πάντα για να τον σώσουν. Η Τζένη ενηµερώνεται και ανησυχεί για τον πατέρα της, που νοσηλεύεται σε κρίσιµη κατάσταση. Όµως, ο Χανδρινός χάνει τη µάχη µε τη ζωή και η Τζένη κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατό του. Ωστόσο, δέχεται παρηγοριά από κάποιον που ποτέ δεν φανταζόταν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ