Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους αλλάζει εντελώς η ενέργεια, γίνεται πιο ανάλαφρη & νιώθουμε πιο ενθουσιώδεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη διανύει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης και καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία δημιουργεί μεγαλύτερη ανησυχία ή και αίσθημα ανικανοποίητου, πιθανώς όμως και κάποια απρόβλεπτα εκεί που δεν τα περιμένουμε. Τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους στις 15:43 αλλάζει εντελώς η ενέργεια, γίνεται πιο ανάλαφρη κι εμείς θα νιώθουμε πιο ενθουσιώδεις και θα έχουμε περισσότερη όρεξη για επικοινωνία. 

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Από το απόγευμα και έπειτα η επιρροή της Σελήνης από τους Διδύμους είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει το ζώδιο σας και να κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Μόνο που σήμερα έχετε υποχρεώσεις απέναντι και στους άλλους. Τα θέματα της καριέρας θα σας απασχολήσουν πιο έντονα και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε την αναρρίχηση σας επαγγελματικά και να δεχτείτε και στήριξη και βοήθεια από προϊσταμένους, ανωτέρους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέχρι το απόγευμα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα, στα οποία αγωνιάτε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Από το απόγευμα κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς, αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ