"She's got the the look": Η βασίλισσα Μάξιμα με υπέροχη ανοιξιάτικη εμφάνιση - Floral μαντό Oscar De la Renta & πράσινο φόρεμα στην τελευταία επίσημη έξοδο (φώτο)

H Βασίλισσα της Ολλανδίας αγαπάει το χρώμα και ξέρει πώς να κάνει εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

Προορισμός ο νότος για το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας. Ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος της Ολλανδίας και η σύζυγος του Μάξιμα ταξίδεψαν στον νοτιοανατολικό τομέα του βασιλείου, στο Limbourg, την Πέμπτη 27 Μαΐου.

Το βασιλικό ζευγάρι ξεκίνησε αυτήν την περιοδεία στο Brightlands Campus Greenport Venlo, όπου επιχειρηματίες, επιστήμονες και μαθητές συνεργάζονται για να ερευνήσουν τους τομείς της υγιεινής και ασφαλούς διατροφής, της γεωργίας του μέλλοντος και της βιολογικής οικονομίας.

 

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας και η σύζυγός του συμμετείχαν σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με ηθοποιούς , επιστήμονες, ανώτερα στελέχη  επιχειρήσεων και υπεύθυνους στον τομέα της  υγείας.

Συζήτησαν  σχετικά με την έννοια της «θετικής υγείας» και με στόχο το Βόρειο Λιμβούργο να γίνει η πιο υγιεινή περιοχή των Κάτω Χωρών.

Στη συνέχεια, στο χωριό Tegelen, παρακολούθησαν την πρόβα  μιας υπαίθριας παράστασης που παρουσιάζει  το πάθος του Χριστού και συναντήθηκαν με ηθοποιούς .

Αυτή η παράσταση διοργανώνεται κάθε πέντε χρόνια με μια καλλιτεχνική ομάδα και περισσότερους από 400 τοπικούς εθελοντές και συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Προγραμματισμένη για το 2020, η 21η έκδοση έπρεπε να αναβληθεί για ένα χρόνο λόγω του κοροναϊού.

Στο Μπέργκεν, η Μάξιμα και ο σύζυγος της  έκαναν βόλτα  στο δάσος Landgoed De Hamert, ένα φυσικό καταφύγιο που αποτελεί μέρος του Εθνικού Πάρκου De Maasduinen.

Ένα από τα θέματα που συζήτησε το βασιλικό ζεύγος με τους υπεύθυνους του τομέα της υγείας ήταν τα ταμπού γύρω από την ψυχική υγεία και πώς μπορούν αυτά να ξεπεραστούν, αναφέρει η Paris Match.

H Βασίλισσα της Ολλανδίας αγαπάει το χρώμα και ξέρει πώς να κάνει εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

Για την επίσκεψη της στο νότο φόρεσε ένα υπέροχο floral μαντό Oscar De La Renta.

To συνδύασε με πράσινο φόρεμα , ασορτί καπέλο, γάντια και γόβες.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ