Story of the Day: Ζευγάρι με δυσλεξία γιόρτασε το γάμο του σε βιβλιοπωλείο - Εκεί έδωσαν το πρώτο ραντεβού - Άφωνοι οι υπάλληλοι (φώτο)

Μια πολύ ρομαντική ιστορία 

Ένα ζευγάρι με δυσλεξία και μια «μεγάλη αγάπη για τη λογοτεχνία» πρόσφατα γιόρτασε τον γάμο του με τον πιο συναισθηματικό τρόπο: επιστρέφοντας στο ίδιο σημείο που έδωσε το πρώτο του ραντεβού .

Η Janine και ο  Joe Shuter ήξεραν από την πρώτη στιγμή πώς όταν παντρευτούν θέλουν να επιστρέψουν στο βιβλιοπωλείο  Blackwel στην Οξφόρδη.

Ήταν το μέρος στο οποίο έγινε η πρώτη τους συνάντηση, πέντε χρόνια πριν.

Έτσι όταν ήρθε η ώρα οι νεόνυμφοι εκπλήρωσαν την επιθυμία τους και άφησαν άφωνους τους υπάλληλους του βιβλιοπωλείου που είδαν τη νύφη και το γαμπρό με τα ρούχα του γάμου να μπαίνουν στο κατάστημα.

Φυσικά δεν παρέλειψαν να τραβήξουν αρκετές φωτογραφίες.

"Για εμάς, το Blackwell σημαίνει τα πάντα", δήλωσε η 24χρονη Janine,  στο Πρακτορείο Ειδήσεων PA για λογαριασμό του 37χρονου συζύγου της 

 

 

"Και οι δύο λατρεύουμε τα τοπικά βιβλιοπωλεία, καθόμαστε και πίνουμε ένα  φλιτζάνι καφέ. Ένιωθα  ότι είναι το σωστό να το συμπεριλάβουμε στη μέρα του γάμου μας".

Σε αναρτήσεις στο Facebook  στο Twitter, οι υπεύθυνοι του βιβλιοπωλείου Blackwell έγραψαν για τη γλυκιά έκπληξη:

"Πολλά συγχαρητήρια σε αυτό το ευτυχισμένο ζευγάρι που επισκέφτηκε το βιβλιοπωλείο την ημέρα του γάμου τους, αφού ήταν το μέρος στο οποίο έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού πριν από πέντε χρόνια.

Μας φτιάξατε τη μέρα! Ευχαριστούμε. "

 

 

Ως  φανατικοί  αναγνώστες που και οι δύο έχουν δυσλεξία, οι Shuters - που συναντήθηκαν πριν από έξι χρόνια - δήλωσαν ότι πάντα λάτρευαν το Blackwell.

"Αυτό το πρώτο ραντεβού ήταν πραγματικά ξεχωριστό γιατί και οι δύο μεγαλώσαμε  με μια τεράστια αγάπη για τον αλφαβητισμό, παρόλο που είμαστε και οι δύο δυσλεξικοί", εξήγησε η Janine στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

"Είναι ιστορία, και μας αρέσει γιατί είναι τοπικό και μη με παρεξηγείτε, ψωνίζω από το Amazon, καθώς είναι πιο οικονομικό, αλλά γνωρίζω την αξία των τοπικών βιβλιοπωλείων", είπε.

Με τα χρόνια καθώς το ζευγάρι μεγάλωνε , μαζί με τον αριθμό των βιβλίων στα ράφια τους, (τώρα έχουν 880!), γινόταν όλο και πιο φανερό ότι το Blackwell  θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στο γάμο τους.

"Θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι ακόμα και σε μία περίοδο με περιορισμούς λόγω  Covid, θα βρούμε έναν τρόπο να ξοδέψουμε χρήματα σε ένα τοπικό βιβλιοπωλείο", δήλωσε η Janine στο PA News Agency.

Την ημέρα των γάμων τους, αφού αντάλλαξαν τους όρκους τους, ο Joe και η Janine, πήγαν χωρίς προειδοποίηση ,στο βιβλιοπωλείο με το νυφικό και το κουστούμι του γάμου.

Blackwell Bookstore/Facebook

"Μπήκαμε μέσα σα να ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Οι υπάλληλοι χρειάστηκαν δέκα λεπτά να  το συνειδητοποιήσουν", θυμάται η Janine σύμφωνα με περιοδικό People.

 «Ήταν πραγματικά υπέροχο», λέει.

διευθύντρια του καταστήματος ήρθε και μας μίλησε και ήταν τόσο χαρούμενη που μετά έβαλε τα κλάματα όπως μου είπε ο πεθερός μου, που την είδε", συνεχίζει η νύφη.

Εκτός από τις θερμές ευχές το προσωπικό δώρισε στο ζευγάρι κάποια βιβλία, και ένα vintage κενό βιβλίο. Το ζευγάρι δεν έφυγε χωρίς να αγοράσει κάποια βιβλία, αλλά το κατάστημα τους έκανε ειδική τιμή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ