Η πρώτη φωτογραφία της Όλγας Κεφαλογιάννη με φόρεμα εγκυμοσύνης: Η βάφτιση της Λητούς - Αφροδίτης - «Γερή και καλότυχη!»

Βάφτισαν την κόρη της ξαδέρφης της! 

 

Μετά την αποκάλυψη του γάμου της με τον Μίνω Μάτσα, η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε πως είναι έγκυος - και μάλιστα σε δίδυμα - ενώ τώρα η βουλευτής της ΝΔ  μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Ειδικότερα η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στην βάφτιση της κόρης της ξαδέρφης της, Άννας με την ίδια να μοιράζεται στο Instagram μια εικόνα με την μικρή Λητώ - Αφροδίτη.

Στην φωτογραφία την βλέπουμε να φορά ένα όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα εγκυμοσύνης το οποίο έχει ταιριάξει όμορφα με χρυσά κοσμήματα.

 

 

«Βαφτίσαμε σήμερα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο την κόρη της ξαδέλφης μου Άννας και του @georgekoumentakos. Το όνομά της Λητώ-Αφροδίτη! Να ζήσει, γερή και καλότυχη!» έγραψε στο ποστ της.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής της ΝΔ και ο αγαπημένος της Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν πριν ένα περίπου μήνα στις Σπέτσες με πολιτικό γάμο και λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν και τα δίδυμα παιδάκια τους.

 

 

Δείτε επίσης: Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλάει για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη & τα δίδυμα που περιμένει - Θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά & να τα μεγαλώσουμε με αγάπη & χαρά (βίντεο)

 

 

Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η βουλευτής της ΝΔ αναρτώντας στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φορούσε το νυφικό της και φαινόταν το χέρι του συζύγου της περασμένο στον ώμο της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ