Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια θετική μέρα, πάντα έχοντας υπόψη μας βέβαια ότι κινούμαστε στα ασταθή ύδατα του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Ο Ιούνιος μπαίνει με το δεξί, καθώς η Σελήνη πριν βγει από τον Υδροχόο σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη βοηθώντας στις επαφές μας με τους άλλους προσωπικά ή επαγγελματικά και παίρνοντας τα πράγματα πιο ανάλαφρα.

Στην πορεία η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και η πρώτη της όψη είναι η σύνοδος με τον Δία το μεσημέρι της Τρίτης, μια τυχερή όψη που μπορεί να μας φέρει κάποια ευχάριστη είδηση. 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με επικοινωνιακή διάθεση, θετικές επαφές με τους άλλους είτε είναι αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε φίλοι, είτε ακόμη και οι συνεργάτες σας. Όμως, καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύς το μεσημέρι, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι σας, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε.

Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε είτε σήμερα είτε αύριο που είναι αρκετά πιο βοηθητικές ημέρες και μην τα αναβάλλετε για το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη στους Ιχθύς από το μεσημέρι σήμερα ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε έναν φίλο-η! Το πρωί μπορεί να έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο επαγγελματικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή του ο Ιούνιος. Η Σελήνη στους Ιχθύς από το μεσημέρι κι έπειτα, σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας.

Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δε χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Είναι αλήθεια ότι ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής δοκιμάζει τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος στα θέματα της δουλειάς και για κάποιους και των σχέσεων. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ