Περήφανη μαμά η Brooke Shields: Η κατακόκκινη τουαλέτα που είχε φορέσει στις Χρυσές Σφαίρες το 1998 - 23 χρόνια μετά την έβαλε η κόρη της (φωτό)

Πηγαίνει πολύ και στις δύο!

23 χρόνια μετά την μαμά ήρθε η ώρα της κόρης της Brooke Shields για να φορέσει την απίθανη κόκκινη στράπλες τουαλέτα της.

Η ηθοποιός της Γαλάζιας Λίμνης δημοσίευσε στο Instagram τρεις φωτογραφίες με αφορμή τον χορό των τελειόφοιτων της κόρης της, Rowan Francis που έδειχνε λαμπερή με το υπέροχο φόρεμα της διάσημης μητέρας της.

Instagram/brookeshields

«Νόμιζα ότι ήταν μια ξεχωριστή βραδιά όταν είχα προταθεί για τις Χρυσές Σφαίρες και είχα φορέσει αυτό το φόρεμα το 1998, αλλά τίποτα δεν με είχε προετοιμάσει για να δω την κόρη μου να το φοράει στον χορό των τελειόφοιτων (prom). Περήφανη μαμά» έγραψε η ηθοποιός στο ποστ της.

Instagram/brookeshields

Όσο για την τουαλέτα αυτή ήταν ένα στράπλες, μάξι κατακκόκινο φόρεμα που ταιριάζει απίστευτα και στην μαμά και στην κόρη.

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι η Brooke Shields εκτός από την 18χρονη Rowan Francis έχει ακόμα μια 15χρονη κόρη, την Grier Hammond  με τον σεναριογράφο Chris Henchy, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2001.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ