Δημήτρης Μοθωναίος: Θα τον δούμε στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών; - Ποιος θα είναι ο ρόλος του, θα ερωτευτεί μια από τις αδερφές Σταμίρη; (βίντεο)

Όλοι ανυπομονούν για τις νέες προσθήκες στην αγαπημένη σειρά... 

Οι Άγριες Μέλισσες κάνουν από τις αρχές Ιουνίου ένα μικρό Break για να επιστρέψουν ακόμα πιο συγκλονιστικές τον Σεπτέμβρη, με μια τρίτη σεζόν γεμάτη ανατροπές. 

Το τέλος της δεύτερης σεζόν συγκίνησε τους τηλεθεατές, ενώ δύ αγαπημένοι ήρωες, ο Μιλτιάδης και η Ανέτ αποχαιρέτησαν για πάντα την σειρά. 

 

 

 

 

Στο νέο κύκλο θα δούμε νέες προσθήκες ηθοποιών, μία από αυτές όπως ήδη γνωρίζουμε είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος θα κάνει το ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη. 

 

 

Σε συζητήσεις για να πάρει μέρος στη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», φαίνεται όμως ότι βρίσκεται και ο Δημήτρης Μοθωναίος.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου», ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει ήδη πραγματοποιήσει το πρώτο ραντεβού με τους υπεύθυνους της παραγωγής και είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί στο Διαφάνι ως ένας θετικός χαρακτήρας, ο οποίος μάλιστα θα έχει και ένα φλογερό ειδύλλιο με κάποια από τις πρωταγωνίστριες.

 

 

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Μοθωναίος ήταν να συμμετάσχει στη σειρά από το πρώτο κιόλας κύκλο, αφού δοκιμάστηκε στο ρόλο του Νικηφόρου. Σίγουρα θα είναι μία υπέροχη προσθήκη στο ήδη φανταστικό καστ των ηθοποιών. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ