Αγνώριστος ο Justin Bieber με κοστούμι, με την κοιλίτσα έξω η γυναίκα του σε επίσημη συνάντηση με το ζεύγος Macron - Γιατί Brigitte έβαλες παλτό; (φωτό)

Το 24χρονο μοντέλο «έκλεψε» την παράσταση

Αγνώριστος ο Justin Bieber που φόρεσε το κοστούμι του σε επίσημη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron και την σύζυγό του Brigitte.

Ο 27χρονος τραγουδιστής μαζί με την σύζυγό του Hailey Bieber συναντήθηκαν με το προεδρικό ζεύγος στο Elysee και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν σύμφωνα με την daily mail, ότι ήταν δική του πρωτοβουλία να βρεθεί με τον Emmanuel Macron για να συζητήσουν «θέματα που έχουν να κάνουν με την νεολαία».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ouais! (@ouais)

Και εκεί που περίμενε κανείς η Brigitte Macron να είναι η πιο καλοντυμένη της ημέρας - και ήταν δεν λέμε - η 24χρονη Hailey με το κρουαζέ της φόρεμα μάλλον «έκλεψε» την παράσταση.

Ειδικότερα το νεαρό μοντέλο - που είναι φιλενάδα με όλα τα διάσημα topmodels (βλ Gigi και Bella Hadid, Kendall Jenner κλπ) είχε επιλέξει για την περίσταση ένα μπεζ φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη την κοιλίτσα της αλλά και την πλάτη της.

Είχε συνδυάσει το outfit της με nude πέδιλα που έδεναν με κορδόνια κάνοντας το πόδι πιο εντυπωσιακό ενώ ο  σύζυγός της είχε συνδυάσει το κοστούμι του με γαλάζια αθλητικά. Έπρεπε να μείνει «πιστός» στο στυλ του καταλαβαίνετε!

Στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο Justin Bieber βλέπουμε τον Γάλλο πρόεδρο με ένα γκρι κοστούμι και την πάντα κομψή σύζυγό του και πρώην δασκάλα του με ένα λευκό σύνολο.

Ειδικότερα είχε φορέσει ένα λευκό φόρεμα και από πάνω ένα μακρύ σακάκι σαν παλτό ενώ είχε ολοκληρώσει το look της με μπεζ γόβες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ