Αφγανός βίασε έγκυο 25χρονη στην πλατεία Ομονοίας - Ζήτησε βοήθεια από 3 Πακιστανούς & την βίασαν και αυτοι (βίντεο)

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία ομαδικού βιασμού μίας 25χρονης....

Τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, συνελήφθησαν το πρωί, στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, με την κατηγορία του βιασμού 25χρονης εγκύου, κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, η κοπέλα, που είναι άτομο με νοητική υστέρηση, βρέθηκε αργά χθες το βράδυ στην περιοχή της Ομόνοιας.

 

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η νεαρή γυναίκα, η οποία βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και φέρεται να έχει νοητική υστέρηση, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Ομόνοια.

Η 25χρονη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να επισκεφτεί ένα μαγαζί για να επισκευάσει βλάβη στο κινητό της τηλέφωνο.

Τότε την προσέγγισε ένας νεαρός Αφγανός και τη βίασε σε απόμερο σημείο. Εκείνος αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, παρατώντας την άτυχη κοπέλα σε άθλια κατάσταση. Έκτοτε ο δράστης αναζητείται.

Σοκαρισμένη ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς. 

Ο ένας εκ των τριων την έπεισε να τον ακολουθήσει σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου στη συνέχεια την βίασε, μαζί με τους άλλους τρεις ομοεθνείς του.

 

 

 

 

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές της 25χρονης γυναίκας ειδοποίησαν την Αστυνομία, που έπειτα από αναζητήσεις συνέλαβε τους τρεις Πακιστανούς, ενώ αναζητείται ένας Αφγανός, κατηγορούμενος επίσης για βιασμό.

«Αφήστε με, αφήστε με» φώναζε σύμφωνα με τους μάρτυρες η 25χρονη στους τέσσερις βιαστές της.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ