Η Jennifer Aniston με τις φιλενάδες της Courteney Cox & Lisa Kudrow - γνωρίστηκαν στο σετ των Friends, έγιναν κολλητές (φωτό)

Οι τηλεοπτικές Μόνικα, Φοίβη και Ρέιτσελ!

Μαζί με τις καλές της φίλες Courteney Cox και Lisa Kudrow πέρασε την 4η Ιουλίου η Jennifer Aniston.

Οι τηλεοπτικές «Μόνικα», «Φοίβη» και «Ρέιτσελ» γνωρίστηκαν στο σετ της σειράς Friends και από τότε έχουν γίνει πολύ καλές φίλες πηγαίνοντας συχνά η μία στο σπίτι της άλλης και κάνοντας βόλτες έξω.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Έτσι λοιπόν και τώρα πέρασαν μαζί την 4η Ιουλίου, που είναι ημέρα εθνικής γιορτής για τις ΗΠΑ αφού γιορτάζουν τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας τους από τη Μεγάλη Βρετανία το 1776.

Photo: Instagram

Η Courteney Cox μάλιστα ανέβασε και μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, ενώ σε δεύτερη εικόνα που ανάρτησε την είδαμε μαζί με την βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιό Laura Dern η οποία ήταν επίσης στην παρέα τους.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι πρωταγωνιστές των Friends έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες ωστόσο οι τρεις γυναίκες του show είναι εκείνος που κάνουν την περισσότερη παρέα. Αν σκεφτεί κανείς ότι η σειρά ξεκίνησε το 1994 και προβλήθηκε μέχρι και το 2004, δεν είναι να απορεί κανείς πως ήρθαν τόσο κοντά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ