Η Brigitte Macron έκανε ξανά το στυλιστικό της «θαύμα»: Μακριά, λευκή τουαλέτα με σκίσιμο, ασημένια αξεσουάρ - σε επίσημο δείπνο (φωτό)

Κομψή όπως πάντα στο χρώμα που της πηγαίνει περισσότερο!

Η Brigitte Macron γνωρίζει τι πάει να πει στυλ και το αποδεικνύει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά ωστόσο η πρώτη κυρία της Γαλλίας το πήγε ένα βήμα παραπέρα αφού φόρεσε ένα εκπληκτικό μακρύ φόρεμα, σε ένα από τα χρώματα που της ταιριάζουν περισσότερο. Το λευκό!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by liewig (@christianliewig)

Ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron είχε συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του Sergio Mattarella που πραγματοποίησε επίσκεψη στη χώρα.

Αφού λοιπόν οι δύο άντρες συνομίλησαν για κάποια ώρα μεταξύ τους το απόγευμα ο Macron παρέθεσε στο Elysee επίσημο δείπνο με την σύζυγό του Bridgette, τον Ιταλό Πρόεδρο και την κόρη του Laura που εκτελεί χρέη Πρώτης Κυρίας, αφού η μητέρα της Marisa Chiazzese δεν είναι πια στην ζωή.

Υπέρκομψη η Brigitte Macron είχε φορέσει μια τουαλέτα με μακριά μανίκια και σκίσιμο στο πλάι. Το φόρεμά της είχε ένα ασημένιο κέντημα στην μέση αλλά μεταλλικά κουμπιά, ενώ η ίδια το είχε συνδυάσει υπέροχα με επίσης ασημένιο τσαντάκι και κοσμήματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by liewig (@christianliewig)

Τα μαλλιά της πάλι ήταν πιασμένα πάνω, ενώ υπέροχες ήταν και οι λευκές γόβες της με την ασημένια μύτη.

Αν και δεν γνωρίζουμε την μάρκα θα ήταν σίγουρα μια safe επιλογή να πούμε ότι ήταν από τον γαλλικό οίκο Louis Vuitton στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Laura Mattarella από την άλλη είχε επιλέξει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με ασορτί γόβες ενώ είχε ολοκληρώσει το Look της με ένα ίδιου χρώματος τσαντάκι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ