Το «δροσερό» καλοκαίρι της Δανάης Μπάρκα με την καλή παρέα του Απόστολου Ρουβά - Οι φωτό από τις χαρούμενες στιγμές τους

Έχουν γίνει αχώριστοι!

Δανάη Μπάρκα και Απόστολος Ρουβάς περνούν έναν όμορφο, «δροσερό» καλοκαίρι απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου.

Η παρουσιάστρια και ο μάγειρας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει ορισμένες αποδράσεις εκτός Αθήνας με την τελευταία να είναι στην Δυτική Μάνη, όπου και φωτογραφήθηκαν στο Gaitanaros Fish Restaurant.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην εκπομπή και από τότε φαίνεται να έχουν γίνει αχώριστοι, ενώ δημοσιεύματα ήθελαν να συμβαίνει κάτι παραπάνω μαζί τους. Ωστόσο η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει δηλώσει ότι είναι απλά πολύ καλοί φίλοι, ενώ ο Ρουβάς από πλευράς του έχει πει ότι αυτό το διάστημα είναι μόνος.

Η Μάνη ωστόσο δεν ήταν ο μόνος τους προορισμός αφού στις 19 Ιουνίου η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου είχε αναρτήσει στα social media μια κοινή τους φωτογραφία από την Εύβοια.

«Τι κάνει/σκέφτεται δίπλα μου ο Απόστολος; Α)Τι θα μαγειρέψει αυτή την εβδομάδα. Β) Πόσα χιλιόμετρα έχει οδηγήσει σε 1 εικοσιτετράωρο. Γ) Βουτάς ή δε βουτάς ;
——
Τι κάνω εγώ δίπλα; Α) Ποζάρω Β) Ποζάρω Γ) Ποζάρω» είχε γράψει στο ποστ της.

Τον Μάιο δε το δίδυμο είχε βρεθεί στην Σέριφο με την Δανάη Μπάρκα να μοιράζεται και τότε ένα καλοκαιρινό τους στιγμιότυπο στο Instagram γράφοντας στην ανάρτησή της: «Όπου κι αν πας, πήγαινε με όλη σου την καρδιά ?».

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός και απρουσιάστρια μαζί με τον αδερφό του Σάκη Ρουβά δημιούργησαν και την δική τους στήλη στην εκπομπή, η οποία έχει να κάνει με ταξίδια σε διάφορα μέρη της χώρας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ