Η Alessandra Ambrosio διασκεδάζει στο σπίτι: Ο μαξιλαροπόλεμος & η ready to wear συλλογή για… τον ύπνο! - το σαλόνι έγινε catwalk (βίντεο)

Δεν περνάει και άσχημα!

Χαρούμενες στιγμές στο σπίτι της περνά η Alessandra Ambrosio που φαίνεται να το διασκεδάζει και με το παραπάνω!

Κάνοντας μια γύρα στο Instagram της Βραζιλιάνας καλλονής βρήκαμε δύο αστεία βίντεο που έχει μοιραστεί με τους ακολούθους της.

Σε ένα από αυτά την βλέπουμε να παίζει μαξιλαροπόλεμο με την παρέα της έχω έχει προσθέσει στην εικόνα πολύχρωμα φίλτρα.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria Secret ανέβασε ωστόσο ένα ακόμα διασκεδαστικό στιμγιότυπο με το fashion show που έκαναν στο σαλόνι της.

«Παρουσιάζοντας την ready to wear συλλογή.... για τον ύπνο 2021-2022» έγραψε στο ποστ της ενώ στο βίντεο τους βλέπουμε όλους μαζί να περπατούν στην υποτιθέμενη πασαρέλα φορώντας κάθε λογής ρούχα, από παιδικές holo τσάντες, μέχρι ένα κίτρινο μπουρνούζι.

Να σημειωθεί ότι το μοντέλο έχει δύο παιδιά, την Anja Louise Ambrosio Mazur (12 ετών) και τον Noah Phoenix Ambrosio Mazur (9 ετών) από την σχέση της με τον Jamie Mazur ενώ πλέον είναι ζευγάρι με τον Richard Lee..

Μάλιστα σε ανάρτηση που είχε κάνει για τα γενέθλια του τελευταίου η Alessandra Ambrosio του είχε ευχηθεί χαρακτηρίζοντάς τον «αγαπημένο της άνθρωπο στον κόσμο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ