Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Τετάρτη στο σύνολο της είναι μια παραγωγική και θετική μέρα προς όλες τις κατευθύνσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Σελήνη στην Παρθένο, που σχηματίζει μια θετική όψη τριγώνου με τον Ουρανό που μας ενθαρρύνει να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης των πραγμάτων και να δώσουμε ευκαιρίες στο καινούριο μη μένοντας κολλημένοι στα δεδομένα μας, ακόμη κι αν έχουμε επιτυχία με αυτά.

Το εξάγωνο με τον Ήλιο στον Καρκίνο υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και κάνει πιο εύκολο να διακρίνουμε σχεδόν με τη διαίσθηση και το ένστικτό μας τι φταίει και τι πρέπει να διορθωθεί. 

ΚΡΙΟΣ 

Η Τετάρτη προσφέρεται για να έχετε αποτελέσματα στη δουλειά ή στους τομείς στους οποίους έχετε καταβάλλει προσπάθειες και περιμένετε ανταμοιβή. Για άλλους μπορεί να είναι οι σπουδές, για άλλους τα οικονομικά τους, για άλλους το σπίτι. Σε κάθε περίπτωση η Τετάρτη είναι μια μέρα για να κατανοήσετε κι εσείς οι ίδιοι το πόσο κουράζεστε, αλλά και το πόσο τόπο πιάνει ο κόπος σας τελικά.

ΤΑΥΡΟΣ 

Από τότε που ο Ουρανός πέρασε στο ζώδιο σας πολλά πράγματα αλλάζουν γύρω σας, κάποια πιθανώς δεν προλαβαίνετε καν να τα διαχειριστείτε με τη σφοδρότητα που έρχονται οι αλλαγές. Από την άλλη αλλάζετε κι εσείς οι ίδιοι σιγά σιγά. Αντιλήψεις, ιδέες, σκέψεις που είχατε παλιότερα νιώθετε πια ότι δεν σας εκφράζουν τόσο πολύ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν τον τελευταίο καιρό νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι στα προβλήματα των άλλων, τα οποία μπορεί ίσως και άθελα τους να σας φορτώνουν, σήμερα έχετε μια καλή ευκαιρία να αναζητήσετε λίγη περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία. Είναι λογικό τόσο με τους ανθρώπους από το οικογενειακό μας περιβάλλον όσο και με τους φίλους μας να μοιραζόμαστε όχι μόνο τα ευχάριστα, αλλά και τα δύσκολα μας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ