Story of the day: Αυτή η γυναίκα βρήκε 17 μωρά φίδια & τη μητέρα τους κάτω από το κρεββάτι της - "Θα χρειαστώ καρδιολόγο " (φώτο- βίντεο)

Εφιάλτης....

Ξεχάστε τις ταινίες με τέρατα που βγαίνουν κάτω από το κρεβάτι. Μια γυναίκα από τη Γεωργία ανακάλυψε κάτω από το δικό της 18 φίδια.

Η  Trish   Wilcher, κάτοικος της Augusta,αποκάλυψε την Κυριακή , ότι βρήκε 18 φίδια κάτω από το κρεβάτι της.

Αυτό που πέρασε για ένα κομμάτι σχοινί ήταν 17 μωρά φίδια και η μητέρα τους , που είχαν φτιάξει το σπίτι τους στην κρεβατοκάμαρα της.

"Είδα κάτω από το κρεβάτι μου κάτι που νόμιζα ότι ήταν σχοινί . Πήγα να το πιάσω και μετακινήθηκε. Ύστερα είδα ένα άλλο να μετακινείται.

Πήγα αμέσως στον άντρα μου και του είπα: Έχουμε φίδια", δήλωσε η Trish στο WJBF τη Δευτέρα.

Ο άντρας της, Max Wilcher χρησιμοποίησε ένα εργαλείο για να πιάσει τα φίδια, τα έβαλε σε μία λινή τσάντα και τα απελευθέρωσε σε ένα ρυάκι κοντά στο σπίτι τους, αναφέρει το People.

Η Trish δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες στο Facebook.

"Έχουμε γυρίσει την κρεβατοκάμαρα ανάποδα, Βρήκαμε 17 φίδια και τη μαμά τους. Στο δρόμο που μένουμε πρόσφατα καθάρισαν . Η μαμά βρήκε σπίτι για τα μικρά της κάτω από το κρεβάτι μου", έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της.

Ένας ειδικός βιολόγος για την άγρια ζωή επισκέφτηκε την Trish για να βεβαιωθεί ότι υπήρχαν μόνο 18 φίδια στο σπίτι της. 

Trapper Dan έρχεται σήμερα… Φοβάμαι να μετακινηθώ μέσα στο σπίτι, και να κάτσω οπουδήποτε. Θα χρειαστώ καρδιολόγο μετά από αυτό", έγραψε η Trish, που δήλωσε ότι δεν μπορεί πια να κοιμηθεί τα βράδια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ