Θρίλερ στη Φολέγανδρο: 26χρονη ανασύρθηκε νεκρή από την θάλασσα - Οι τελευταίες κινήσεις της νεαρής κοπέλας (βίντεο)

Φορούσε τα ρούχα της όταν την εντόπισαν

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου νεαρή γυναίκα από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο. Όπως διαπιστώθηκε μετά την ανάσυρσή της, η νεαρή ήταν ήδη νεκρή.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητούν και έναν φίλο της που φέρεται να έκανε διακοπές μαζί της και τον οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες ψάχνει η οικογένειά του.

Σύμφωνα με το Cyclades Voice η 26χρονη έμενε στο Βέλο Κορνθίας και την είχαν δει νωρίτερα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, όχι ενοικιαζόμενο, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο...

Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο. Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Αργότερα, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα. Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε από γιατρό, ήταν νεκρή.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το "Διονύσιος Σολωμός" σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Το γεγονός ότι βρέθηκε στη θάλασσα με ρούχα πιθανόν η νεαρή γυναίκα να έπεσε λόγω του βραχώδους και απόκρημνου της περιοχής, αν και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ