Εντοπίσαμε την σταρλετίτσα με το πιο εντυπωσιακό φόρεμα στο κόκκινο χαλί των Καννών - Ποια το φόρεσε & σε ποιον σχεδιαστή ανήκει; (φωτό & βίντεο)

Και αν το ρούχο της την δυσκόλεψε σίγουρα άξιζε τον κόπο!

 

Η blogger, infuencer και μοντέλο Leonie Hanne, ήταν σίγουρα μια από τις πιο καλοντυμένες διάσημες στο κόκκινο χαλί του φετινού φεστιβάλ Καννών με την ίδια να φορά μια ονειρική τουαλέτα.

Η Γερμανίδα καλλονή με τα πάνω από 3 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram, επηρεάζει το στυλ πολλών χιλιάδων γυναικών που ακολουθούν πιστά τις προτάσεις της.

Φέτος λοιπόν παρέδωσε μαθήματα κομψότητας στην Κάννες με την πράσινη, σχεδόν φυστικί τουαλέτα της, από το brand Nicole + Felicia.  Το φουστάνι της ήταν από εκείνα που δύσκολα ξενάει κανείς και μέσα σε αυτό η Leonie έμοιαζε με σταρ του σινεμά. Είχε συνδυάσει το απίθανο outfit της με Pomelatto κοσμήματα.

Και αν το ρούχο της την δυσκόλεψε λίγο στο να μπει και να βγει από το αυτοκίνητο σίγουρα άξιζε τον κόπο!

Αυτή βέβαια δεν ήταν η μόνη λαμπερή της εμφάνιση στις Κάννες αφού υπέροχο ήταν και το ιριδίζον φουστάνι από τον Tony Ward.

Μάλιστα στο Instagram έχει δημοσιεύσει και ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να δοκιμάζει τέσσερεις φανταστικές τουαλέτες πριν καταλήξει τελικά στο φόρεμα που είχε έντονο το αρχαιελληνικό στοιχείο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ