Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα μας επιτρέπει να σκεφτούμε λίγο πιο διαφορετικά και να δώσουμε λύσεις σε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Τοξότη, όμως, παρά την εξωστρέφεια του ζωδίου, οι όψεις της με τον Κρόνο και τον Χείρωνα προσδίδουν ένα πιο σοβαρό τόνο στη σημερινή μέρα. Φυσικά δίνουν και μεγαλύτερη σταθερότητα.

Η κύρια όψη της μέρας είναι το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια θετική και δημιουργική όψη που μας επιτρέπει να σκεφτούμε λίγο πιο διαφορετικά και να δώσουμε λύσεις σε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται με ένα πρακτικό και απτό τρόπο. Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες τα ζώδια που θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη είναι μια φιλική Σελήνη για το ζώδιο σας και μάλιστα οι δυο αρμονικές όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Χείρωνα στο ζώδιο σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα αυτά που θέλετε στους γύρω σας και να είστε πιο πειστικοί. Μπορείτε να πείτε και την πιο σκληρή αλήθεια με τέτοιο τρόπο που να μην ενοχλήσει, αλλά να επιτρέψει στους άλλους να καταλάβουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με ψυχολογικές διακυμάνσεις έρχεται η σημερινή μέρα, ειδικά αν πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα άτομο, πιθανώς κι από το επαγγελματικό περιβάλλον, με το οποίο ίσως δυσκολεύεστε το τελευταίο διάστημα. Ενδεχομένως να μην είναι ακριβώς το πρόσωπο που σας φταίει, αλλά μια συνθήκη, μια κατάσταση που πιθανώς πιέζει και την άλλη πλευρά κι έτσι δημιουργούνται προβλήματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη απέναντι σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας η προσοχή σας στρέφεται στο μέλλον μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά δεν χρειάζεται να σας πιάνει άγχος και ανασφάλεια για το μέλλον της όποιας σχέσης και να χάνετε με αυτό τον τρόπο τη στιγμή κάνοντας υποθετικά σενάρια στο μυαλό σας. Όσο κι αν σας διαβεβαιώνει άλλωστε κάποιος ότι θα είναι δίπλα σας, ξέρετε πολύ καλά ότι αν εσείς δεν νιώθετε σταθερότητα και ασφάλεια με τον ίδιο σας τον εαυτό, κανένας δεν θα σας πείσει για τις προθέσεις του. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ