Γάμος Lady Spencer με τον μεγιστάνα της μόδας Michael Lewis: Οι λαμπεροί καλεσμένοι, το δεύτερο νυφικό, η χλιδάτη δεξίωση (φωτό)

Ο Dolce & Gabbana δημιούργησε για εκείνη πέντε ονειρικές τουαλέτες

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα Lady Kitty Spencer παντρεύτηκε τον κατά 32 χρόνια μεγαλύτερό της δισεκατομμυριούχο Michael Lewis σε μια λαμπερή τελετή  από την οποία δεν έλειψαν οι υψηλοί προσκεκλημένοι.

Το Σάββατο η μεγάλη κόρη του αδερφού της Lady Di Earl Spencer, ενώθηκε με τον αγαπημένο της με τα ιερά δεσμά του γάμου φορώντας ένα απίθανο νυφικό από τον οίκο Dolce & Gabbana, του οποίου άλλωστε είναι πρέσβειρα.

Υπενθυμίζεται ότι η 30χρονη καλλονή εργάζεται ως μοντέλο και έτσι λογικό ήταν να στραφεί στο διάσημο brand για να δημιουργήσει πέρα από την γαμήλια λευκή τουαλέτα και τα υπόλοιπα φορέματα που έβαλε στον γάμο της. Και ναι! Φυσικά άλλαξε στην δεξίωση, αλλά και πριν από αυτή.

Μάλιστα ο Dolce & Gabbana έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο και με τις πέντε ονειρικές τουαλέτες που έφτιαξε για την  περίσταση.

Ο οίκος πέρα από την πανέμορφη νύφη έντυσε και μερικές από τις λαμπερές καλεσμένες, όπως την Βρετανίδα τραγουδίστρια Pixie Lott  και την Μαρκησία του Bath, Emma Thynn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pixie Lott (@pixielott)

Την νύφη συνόδευσαν τα δύο της αδέρφια Viscount Althorp και Sam Aitken (ετεροθαλής αδερφός της από την μεριά της μητέρας της) ωστόσο δυστυχώς στην τελετή δεν κατόρθωσε να είναι ο πατέρας της, ο οποίος αναγκάστηκε να μείνει στην Βρετανία λόγω ενός τραυματισμού στον ώμο του.

Ωστόσο στον γάμο βρέθηκαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της Spencer και συγκεκριμένα οι πανέμροφες δίδυμες αδερφές της  Lady Amelia και Lady Eliza, με τους συντρόφους τους Greg Mallett και Channing Millerd respectively, αλλά και η μητέρα της Victoria Aitken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Σύμφωνα με το tatler.com στον λαμπερό γάμο ήταν επίσης το μοντέλο και μητέρα του Elon Musk Maye Musk, η Jade Holland Cooper, η Julia Perry και ο Becky Bowyer.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ