Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος: Ο 37χρονος τραγουδιστής είναι ανεμβολίαστος – Εμφάνισε πνευμονολογικά προβλήματα από επιπλοκές του Covid

Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με Covid

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς παρουσίασε επιπλοκές από τον κορωνοϊό και ειδικότερα πνευμονολογικά προβλήματα.

Νωρίτερα σήμερα εισήχθη για νοσηλεία σε απλή κλίνη Covid του «Ευαγγελισμού».

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε διαγνωσθεί προ ημερών θετικός στον κορωνοϊό, αλλά η κατάστασή του ήταν τέτοια που παρέμενε στο σπίτι του. Ωστόσο, από χθες παρουσίασε επιδείνωση και ειδικότερα δυσκολία στην αναπνοή, οπότε μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει για νοσηλεία. 

Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής δεν έχει εμβολιασθεί κατά του κορωνοϊού.

«Παίρνω μέτρα για τον κορωνοϊό» δήλωνε σε συνέντευξή του

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρυσι στον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμός 9,49, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε μιλήσει για τον κορωνοϊό, την πίστη και τη Θεία Κοινωνία λέγοντας πώς θα την ελάμβανε ακόμα και αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με λέπρα ή οποιαδήποτε μεταδοτική ασθένεια.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορωνοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει».

Αναφορικά με το αν παίρνει μέτρα ασφαλείας με αντισηπτικά είπε: «Το κάνω σε μεγαλύτερο βαθμό από πριν».

Ο τραγουδιστής ανέφερε πώς κανένας από τους δημοσιογράφους δεν τον ρώτησε κάτι σχετικά με την πίστη και τη θρησκεία μας, λέγοντας πως οι άνθρωποι κάνουν σαν να μην υπάρχει: «Υπάρχει μόνο κορωνοϊός, υπάρχει μόνο η δουλειά και δεν υπάρχει η πίστη, δεν υπάρχει ο Χριστός και πρέπει να τον ξεχάσουμε».

Αποκάλυψε δε, πως συνέχεια επικοινωνεί με τον πνευματικό του τηλεφωνικά και πλέον από κοντά αφού επιτρέπεται: «Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ