Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Άκης Πετρετζίκης: Βόλτα για καφέ με την αγαπημένη του και τον μπέμπη τους (φωτό & βίντεο)

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ο Άκης Πετρετζίκης ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του αφού εκείνος και η αγαπημένη του έφεραν στον κόσμο στις 2 Ιουλίου το μωράκι τους.

Ο αγαπημένος σεφ και η σύντροφός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έγιναν γονείς για πρώτη φορά και πλέον απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας μαζί με τον γιο τους.

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!» είχε γράψει άλλωστε ο ίδιος σε post του, όταν καλωσόρισαν τον μπέμπη τους.

0 37χρονος σεφ σε story που έκανε στο Instagram δημοσίευσε τώρα ένα σύντομο βίντεο με την βόλτα που έκαναν οι τρεις τους. Όπως θα δείτε πήγαν για καφέ όλοι μαζί, με τον ίδιο να γράφει «οικογενειακό καφεδάκι».

Ακόμα ανέβασε στα stories και ένα ακόμα βίντεο - σε στυλ GIF - στο οποίο τον βλέπουμε στον δρόμο με το καρότσι του μωρού..

Ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη του γνωρίστηκαν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πλέον έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ