6 τάσεις στο μακιγιάζ για την επόμενη σεζόν: Αποχαιρετάμε το βαρύ makeup - δίνουμε έμφαση στις βλεφαρίδες & τα φρύδια (φωτό)

«Το φθινοπωρινό glam έχει να κάνει με ζεστούς τόνους»

Μπορεί οι πιο τυχεροί να λιάζονται ακόμα σε κάποια παραλία ωστόσο συναρπαστικές φθινοπωρινές τάσεις στο μακιγιάζ είναι στον ορίζοντα!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε ποια είναι τα trends που θα κυριαρχήσουν αυτή την σεζόν. Επενδύστε λοιπόν σε βαθιά πλούσια χρώματα στα χείλη, αλλά και σε κάποια ενυδατική κρέμα που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο.

«Το φθινοπωρινό glam έχει να κάνει με ζεστούς τόνους, κόκκινα χρώματα του κρασιού και πράσινες αποχρώσεις» λέει ο makeupa artist των celebrities, Jazzmin Jordan, για τις επερχόμενες τάσεις μακιγιάζ, σύμφωνα με το thezoereport.com.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Lined Eyes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANDY LIN (@heysandylin)

 

2. Reverse Cat Eye

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalia (@dahliacreates)

3. Breathable Skin

4. Glossed Up Lips

5. Lashes For Days

6. Soap Brows

Η Anncy Rowe, ανώτερη αντιπρόεδρος μάρκετινγκ στη Lancôme, προβλέπει ακόμα ότι τα ελαφριά προϊόντα που αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσεο θα είναι επίσης πολύ δημοφιλή φέτος. Έτσι μέσα στις τάσεις του Φθινοπώρου βρίσκουμε γυαλιστέρα χείλη, όχι πολύ βαρύ makeup, ενώ έμφαση θα δωθεί στις βλεφαρίδες και τα φρύδια.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ