Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H Σελήνη αντιμετωπίζει Κρόνο και Ουρανό σε απαιτητικές όψεις - Yπερβολικές προσδοκίες, υπεραισιόδοξη στάση, τάση για ρίσκο

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με την πιο θετική ίσως Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, που πραγματοποιείται την Κυριακή. Αυτή είναι η δεύτερη Πανσέληνος στο ίδιο ζώδιο. Είχε προηγηθεί στις 24/7 η πρώτη, αλλά οι αστρολογικές της όψεις ήταν πιο επιβαρυμένες. Σε αυτή την Πανσέληνο η κύρια όψη της Σελήνης είναι η σύνοδος με τον Δία. 

Όταν ο πλανήτης της επέκτασης, της αισιοδοξίας, της προόδου και της ευμάρειας, ο Δίας, συναντά σε όψη συνόδου μια Πανσέληνο, μεγεθύνει ακόμη περισσότερο αυτό που νιώθουμε. Με αυτό το φεγγάρι ο κόσμος μπορεί για ορισμένους να δείχνει ένα πιο χαρούμενο μέρος, που μπορεί να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ακόμη και σε περιόδους πανδημίας και δυσκολιών. 

Στη χειρότερη, ο Δίας απλά θα ανοίξει τους ορίζοντές μας, ακόμη κι αν δεν προκύψουν άλλες ευλογίες στη ζωή μας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η Πανσέληνος μπορεί να λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για κάποιους από τους εκπροσώπους του ζωδιακού. Βέβαια, ακόμη και μια τέτοια όψη χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να έχουμε υπερβολικές προσδοκίες, υπεραισιόδοξη στάση, τάση για ρίσκο ή να μας λείπει η επαφή με την πραγματικότητα και να βλέπουμε τα πράγματα όπως θέλουμε κι όχι όπως είναι

Ακόμη, θέλει προσοχή η υπόθεση «επέκταση» για να μην επεκταθεί η διάμετρος της μέσης μας και τα κιλά μας, αλλά μόνο οι πνευματικοί μας ορίζοντες. Το Σάββατο είναι κάπως πιο απαιτητικό, βέβαια, καθώς η Σελήνη στο πέρασμα της στον Υδροχόο αντιμετωπίζει Κρόνο και Ουρανό σε απαιτητικές όψεις, ενεργοποιώντας για άλλη μια φορά την όψη Κρόνου-Ουρανού. 

Την Κυριακή, εκτός της Πανσελήνου, ο Ήλιος προχωρά στην Παρθένο και κάπου εκεί ξεκινά μια περίοδος με μεγαλύτερο άγχος, τόσο για τα θέματα της παιδείας, της δουλειάς και της υγείας.

 

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο γιορτάζει τη συλλογική δουλειά, τη φιλία και δίνει αισιοδοξία για την υλοποίηση των στόχων σας. Βλέπετε, σχηματίζεται μια από τις πιο θετικές Πανσελήνους της χρονιάς. Η συνάντηση του φεγγαριού αυτού με τον Δία φέρνει ένα κύμα μεγαλύτερης αισιοδοξίας στη ζωή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα μεγάλα σας σχέδια, τους στόχους ζωής, αλλά και τους ανθρώπους που αποτελούν το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κάποιο όνειρο σας μπορεί να υλοποιηθεί πιο εύκολα με αυτή την ευεργετική Πανσέληνο. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 25 έως τις 29 μοίρες του Κριού, θα επηρεαστείτε πιο άμεσα και θα είστε πιο τυχεροί. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, την Κυριακή το βράδυ, σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας περιόδου (η οποία εκτείνεται μέχρι τις 22/9) που θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για θέματα δουλειάς και υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος της Πανσελήνου αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Δία πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της, αν θέλετε να κανονίσετε μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Με αυτή την Πανσέληνο μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στον χώρο της δουλειάς, ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή. Από την άλλη, αν είστε στο ψάξιμο για να βρείτε μια εργασία που να σας ικανοποιεί, όχι μόνο μισθολογικά, αλλά και να αξιοποιεί τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, τότε μπορεί να προκύψει μια πρόταση αυτές τις ημέρες. Πιο τυχεροί θα είστε όσοι έχετε Ήλιο από τις 25 ως τις 29 μοίρες του Ταύρου. Βέβαια, θα πρέπει να είστε και αρκετά ρεαλιστές και να μην πάρετε κάποιο μη υπολογισμένο ρίσκο.
Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, το βράδυ της Κυριακής, θα ενισχύσει τις επιθυμίες σας και θα κάνει θέματα παιδιών προτεραιότητα.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ