Φιλαρέτη Κομνηνού: Ο γάμος του γιου μου με τη Δανάη Μιχαλάκη - Τι εύχεται δημόσια & τη λέει για τη νύφη της (φώτο)

".Ο γάμος τους !!! Η αγάπη τους !!!"

Μπορεί στην τηλεοπτική σειρά "Αγγελική" να την είδαμε ως την αυταρχική μητέρα "Αθηνά Αργυρού" στην πραγματικότητα όμως η ταλαντούχα Φιλαρέτη Κομνηνού είναι μία πολύ στοργική μητέρα.

Λίγες μέρες μετά το γάμο του γιου της Γιώργου Παπαγεωργίου ,  με την Δανάη Μιχαλάκη,  η γνωστή ηθοποιός έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, που εμπεριέχει και την ευχή της.

Ανέβασε στο Instagram μία γαμήλια φωτογραφία του ζευγαριού, και έγραψε:

".Ο γάμος τους !!! Η αγάπη τους !!!"

Η τηλεοπτική «Δρόσω» Δανάη Μιχαλάκη και ο πολυτάλαντος ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής των «Polkar» Γιώργος Παπαγεωργίου, μετά από σχέση δύο χρόνων, ανέβηκαν τα σκαλιά του πρώην δημαρχείου Ποσειδωνίας στη Σύρο, ενώπιον των συγγενών τους, φίλων και πολλών ηθοποιών από τις «Άγριες Μέλισσες».

Με έξι μόνο λέξεις η Φιλαρέτη Κομνηνού εξέφρασε την συγκίνηση της και τη χαρά της για το γάμο.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού σεβόμενη την επιθυμία των παιδιών να κρατήσουν μυστική την ημερομηνία του γάμου τους, λίγο καιρό πριν την τελετή διέψευσε την είδηση  με άλλη ανάρτηση στο Instagram.

 «Προτιμούμε ο γάμος μας να αφορά κυρίως εμάς τους δύο. Ο γάμος είναι κάτι που υπάρχει στα σχέδιά μας, το συζητάμε, το θέλουμε αλλά δεν ξέρουμε καθόλου το πότε και το πού λόγω του κορονοϊού.

Η πρόταση γάμου δεν έγινε πολύ παραδοσιακά. Οι γονείς είναι πολύ χαρούμενοι. Δουλειές κάνω, μου αρέσει πολύ το σκούπισμα. Εγώ δεν κάνω φάρσες στη Δανάη, εκείνη μου κάνει. Αυτό που με κέρδισε στον χαρακτήρα της δεν είναι άλλο από την καλοσύνη της», είχε δηλώσει ο Γιώργος Παπαγεωργίου σχετικά με το γάμο του και το πώς τον βλέπουν οι γονείς του ζευγαριού, σε τηλεοπτική εκπομπή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ