Οι 2 μεγαλύτεροι stars της Ισπανίας έκαναν απόβαση στη Βενετία: Penelope Cruz & Antonio Banderas - εκείνος στην ωριμότητα, εκείνη παιδούλα με Chanel (φωτό)

Δείτε τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Απόβαση στη Βενετία έκαναν οι δυο μεγαλύτεροι stars της Ισπανίας που δεν είναι άλλοι από τον Antonio Banderas και την Penelope Cruz.

Η ταινία «Official Competition» στην οποία και πρωταγωνιστούν έκανε πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Βενετίας και οι αστέρες του Χόλιγουντ έλαμψαν στο κόκκινο χαλί. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη νέα κωμωδία των Αργεντίων σκηνοθετών Gastón Duprat και Mariano Cohn και σε αυτό η Cruz υποδύεται μια σκηνοθέτη, ενώ ο Banderas έναν διάσημο ηθοποιό.

Ώριμος άντρας πια ο πάντα γοητευτικός, Ισπανός ηθοποιός εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου με χαλαρό Look. Ειδικότερα είχε φορέσει ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο τζιν παντελόνι. 

Όσο για το κόκκινο χαλί εκεί τον είδαμε με επίσημο, σκουρόχρωμο κουστούμι και την εντυπωσιακή σύντροφό του Nicole Kimpel, στο πλευρό του. Η Δανή επενδυτής είχε φορέσει μια λευκή τουαλέτα με σκίσιμο και αστραφτερές λεπτομέρειες.

Η Penelope Cruz από πλευράς της επέλεξε ένα πιο κοριτσίστικο και ρομαντικό look για την συνέντευξη τύπου αφού φόρεσε ένα Chanel σύνολο. Ήταν ένα όμορφο λευκό φόρεμα με δαντέλα το οποίο συνδύασε με σκουλαρίκια κρίκους.



Άκρως εντυπωσιακά ήταν όμως και τα outfits της στο κόκκινο χαλί! Σαν πραγματική σταρ η μούσα του Pedro Almodóvar περπάτησε πριν λίγες μέρες στο κόκκινο χαλί, συνοδευόμενη από τον Ισπανό σκηνοθέτη.

Φορούσε μια καταπληκτική τουαλέτα σε άσπρο και μαύρο χρώμα, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα επίσημο, χαμηλό κότσο.



Ακόμα την είδαμε στο πλάι του Antonio Banderas με μια λευκή ασύμετρη τουαλέτα, που είχε έξω τον ένα ώμο. Το φόρεμα ήταν επίσης από τον οίκο Chanel.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ