Ο Αντώνης Ρέμος σε επίσημη έξοδο με όλη την οικογένεια: Η μαμά του Ελένη & η απαστράπτουσα Υβόννη Μπόσνιακ πήγαν να δουν Ζαχαράτο (φωτό)

Μαζί τους και η Μαρινέλλα

Έξοδος για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ που είδαν μαζί με την μητέρα του διάσημου τραγουδιστή την τελευταία παράσταση τοου Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Άλσος.

Ο φακός του NDP αποθανάτισε τον Ρέμο μαζί με την απαστράπτουσα σύζυγό του και μητέρα της 6χρονης κόρης τους, η οποία έχει το ίδιο όνομα με την γιαγιά της.

Οπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Υβόννη Μπόσνιακ είχε φορέσει ένα σατέν πουκάμισο στο χρώμα της μέντας, το οποίο και συνδύασε ανοοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι.

Το ζευγάρι πέρασε μια όμορφη βραδιά ενώ σε κάποιο σημείο αντάλλαξαν και ένα γλυκό φιλί.

 

Η μητέρα του τραγουδιστή, Ελένη Πασχαλίδη επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με λουλούδια,ενώ όλοι τους δεν παρέλειψαν να φορούν τις μάσκες προστασίας κατά την είσοδό τους στο θέατρο. 

«Η μητέρα μου ήταν ο άνθρωπος που πάντα είχα στη ζωή μου και το γεγονός ότι το παιδί μου ήταν κορίτσι σήμαινε ότι θα πάρει το όνομά της.

Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη επάνω σ’ αυτό. Όταν μάθαμε ότι το παιδί θα ήταν κορίτσι, ήταν δεδομένο ότι θα πάρει το όνομα της μητέρας μου» είχε πει μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξή του στο κυπριακό Down Town.

Στην παρέα του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ βρέθηκε και η Μαρινέλλα που έδωσε ένα μεγάλο φιλί στο μάγουλο του τραγουδιστή, ενώ ο Τάκης Ζαχαράτος κατέβηκε από την σκηνή και πήγε στο τραπέζι τους για να χαιρετήσει και να κάνει μια σφιχτή αγκαλιά στην μεγάλη κυρία του τραγουδιού.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ