GNTM: Tα πρώτα τηλεοπτικά δάκρυα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου - Ο παίκτης που την συγκίνησε & την έκανε να σπάσει (βίντεο)

Δείτε την audition του Μάκη, του παίκτη που λάτρεψαν οι κριτές. 

Με αμείωτο το ενδιαφέρον παρακολουθούν οι τηλεθεατές τις οντισιόν του GNTM 4. Για άλλη μία χρονιά το Greece's Next Top Model είναι εδώ και οι 4 κριτές έχουν αν επιλέξουν από τις πιο .ομρφες κοπέλες αλλά και από τα πιο όμορφα αγόρια της Ελλάδας. 

Η Βίκυ Καγιά δεν είναι πλέον στο Reality μόδας, στην θέση της όμως βρίσκεται η καλλονή Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ένα μοντέλο που έχει κάνει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό. 

 

 

 

 

Έτσι έφτασε και η στιγμή που η νέα κριτής, δεν κατόρθωσε να κρύψει την συγκίνηση της. Αφορμή στάθηκε ο Μάκης, ένας παίκτης δεν έχει περάσει και λίγα στην ζωή του. 

Ο 24χρονος νεαρός που είναι ηθοποιός, θεατρικός παραγωγός, συγγραφέας, προπονητής, ποδοσφαιριστής, αλλά και ψαράς, εντυπωσίασε τους κριτές με την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του και τους καλούς του τρόπους.

Επίσης, τους εντυπωσίασε με το παρουσιαστικό του, με τον Δημήτρη Σκουλό να λέει ότι "μοιάζει σαν να βγήκε από πίνακα του Τσαρούχη" και την Ζενεβιέβ Μαζαρί να δηλώνει ότι είναι σαν ανήκει στη δεκαετία του '20.

 

 

Ο Μάκης συγκίνησε, όμως, τους κριτές, όταν μοιράστηκε μια προσωπική του ιστορία μαζί τους, κάνοντας μάλιστα την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να δακρύσει.

 

 

«Η μαμά μου πέρασε καρκίνο πριν δυο χρόνια, την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την άφησα έξω από το νοσοκομείο, είχε έναν αέρα απίστευτο. Κάνω έτσι, παίρνω το αμάξι και πάω να το παρκάρω. Δεν βρίσκω πουθενά πάρκινγκ. Το αφήνω όπου να ‘ναι ναι. Την πάω μέσα. Βγαίνω και βρίσκω χωρίς πινακίδες το αμάξι.

Παίρνω το αμάξι και πάω στην αστυνομία. Μου είπαν πως πρέπει να πληρώσω πρόστιμο και είχα ίσα ίσα λεφτά και για να φάω και για να βάλω βενζίνη να γυρίσω.

Πάω στο περίπτερο να πάρω κάτι να φάω και αφήνω το πορτοφόλι μου επάνω. Μου το κλέβουν το πορτοφόλι και έχω μείνει εκεί χωρίς λεφτά. Πηγαίνω να γυρίσω με το μετρό και σκέφτομαι πως μου ήρθαν όλα ανάποδα. Και εκεί έγραψα την κωμωδία "όλα ανάποδα"», περιέγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ