Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Συγκινητική story of the day: Δασκάλα δωρίζει το μυελό των οστών της για να σώσει 9χρονη μαθήτρια - Δεν θα την εγκαταλείψω ! (βίντεο)

Είναι έτοιμη να της δώσει και τα νεφρά της

Μια δασκάλα από το Μιζούρι δίνει σε μια μαθήτρια της το δώρο της ζωής καθώς το 9χρονο κορίτσι πρέπει να κάνει πολλές μεταμοσχεύσεις οργάνων για να ζήσει.

Η Brittany Perschbacher γνώρισε τη Hayley Justason μόνο μέσω virtual μαθημάτων, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη δασκάλα του Virtual Academy του Missouri να δωρίσει τον μυελό των οστών της στη μαθήτρια της δεύτερης τάξης, ανέφερε η θυγατρική της NBC, KSDK.

"Αν κάποιος από τους μαθητές μου, χρειαζόταν οτιδήποτε θα έκανα ότι μπορούσα για να τους βοηθήσω! Η  Hayley με χρειαζόταν οπότε εδώ είμαι. Αν δεν το έκανα αυτό, η Hayley θα ήταν ανάμεσα μας σήμερα; Δεν νομίζω. 

Δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι αυτό γιατί μου ραγίζει την καρδιά", δήλωσε στο κανάλι η δασκάλα - παράδειγμα.

Σύμφωνα με μια  σελίδα του GoFundMe που δημιουργήθηκε για λογαριασμό της Hayley,  το κορίτσι γεννήθηκε με δύο τρύπες στην καρδιά της, οι οποίες οδήγησαν σε πολυάριθμες επιπλοκές στην υγεία της και 15 χειρουργικές επεμβάσεις σε όλη τη ζωή της, αναφέρει το People.

Σήμερα, βρίσκεται σε μια λίστα δωρεάς οργάνων - ελπίζοντας να λάβει ένα νέο συκώτι, νεφρό και καρδιά - αλλά θα πρέπει να πληρώσει για τυχόν μεταμοσχεύσεις από την τσέπη της, καθώς η οικογένειά της έχει "μεγιστοποιήσει την ιατρική της ασφάλιση", σύμφωνα με την σελίδα που κάνει τον  έρανο και συγκέντρωσε πάνω από $ 1.000 από τη Δευτέρα.

Τα νέα για την υγεία της Χέιλι,  έφτασαν σύντομα στην Perschbacher, η οποία έχασε τον παππού της από τον COVID-19 πέρυσι, σύμφωνα με το KSDK.

Περίπου την ίδια εποχή, η δασκάλα έμαθε  επίσης για το πώς η δωρεά μυελού των οστών,  θα μπορούσε να παρατείνει - και ενδεχομένως να σώσει - τη ζωή κάποιου.

Γνωρίζοντας ότι η Χέιλι το είχε ανάγκη η δασκάλα της, περνούσε μία ώρα κάθε μήνα, δίνοντας μυελό των οστών γι' αυτή.

"Σημαίνει τόσα πολλά , είπε η Shelley: "Η Brittany μας έδινε ένα ακόμα λεπτό, μία ακόμα ώρα, μια ακόμα μέρα".

Τον Νοέμβριο, η  Perschbacher ελπίζει να κάνει περισσότερα για την Hayley κάνοντας εξετάσεις για να διαπιστώσει εάν η δωρεά νεφρών είναι μια επιλογή, σύμφωνα με το KSDK.

"Είπα στη Shelley," Αν μπορεί να δεχτεί το πλάσμα μου, ξέρω ότι μπορεί να βρεις δότες για νεφρά.

Οι ενήλικες μπορούν να κάνουν δωρεά σε παιδιά. Ας προσπαθήσουμε να με εξετάσουν γιατί αν  ο μυελός των οστών μου λειτουργεί, τότε ίσως ίσως λειτουργήσει το νεφρό μου, ", δήλωσε η Brittany.

"Είμαστε δεμένες δια βίου και δεν θα την εγκαταλείψω! Θα κάνω ότι χρειάζεται για να βοηθήσω αυτό το κορίτσι. Είναι τρελό που δεν έχουμε ποτέ συναντηθεί από κοντά αλλά αυτό δείχνει πόσο μπορείς να δεθείς με κάποιον", συμπλήρωσε.

Για τους Justasons, η προσφορά σημαίνει περισσότερα από όσα μπορούν ποτέ να εκφράσουν. "Ποτέ δεν θα υπάρχουν αρκετά λόγια για να πούμε" ευχαριστώ "," είπε η Shelley στο KSDK.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ