Άρπαξε φωτιά η Νικόλ Ρίτσι την ώρα που έσβηνε τα κεράκια της τούρτας της - τα μαλλιά της λαμπάδιασαν καθώς έσκυψε για το «φου» (βίντεο)

«Λοιπόν… μέχρι τώρα τα 40 είναι καυτά!».

Τα γενέθλιά της είχε στις 21 Σεπτεμβρίου η Νικόλ Ρίτσι που μάζεψε μερικούς καλούς φίλους για να το γιορτάσει και... έπιασε κυριλεκτικά φωτιά, την ώρα που πήγε να σβήσει την τούρτα της.

Όλοι όσοι έχουμε μακριά μαλλιά ίσως έχουμε νιώσει το άγχος του να είσα πάνω από τα αναμμένα κεράκια και να λές τώρα θα αρπάξει! Ε λοιπόν η Νικόλ δεν το απέφυγε...

Η πρώην φιλενάδα της Πάρις Χίλτον και υιοθετημένη κόρης του διάσημου μουσικού Λιονέλ Ρίτσι, που φέτος έκανε διακαπές στην Ελλάδα,μοιράστηκε στο Instagram της το σχετικό βίντεο γράφοντας στο post: «Λοιπόν… μέχρι τώρα τα 40 είναι καυτά!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joel Madden (@joelmadden)

Στο πλάνο την βλέπουμε να στέκεται πάνω από την τούρτα, η οποία έχει μια παλιά της φωτογραφία και γράφει «χρόνια πολλά Νικόλ». Από πίσω ακούγονται οι φίλοι της να χειροκροτούν, ενώ κάποια στιγμή τα μαλλιά της αρπάζουν κυριολεκτικά φωτιά, με την ίδια να ρίχνει ένα ουρλιαχτό, μόλις καταλαβαίνει τι ακριβώς συνέβη!

Ο άντρας της, ο μουσικός Joel Madden, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2010 σχολίασε κάτω από την ανάρτησή της «αυτό είναι καυτό»!.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joel Madden (@joelmadden)

Σε post που έκανε για τα γενέθλια της καλής του ο 42χρονος μοράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία λέγοντας: «Χρόνια πολλά Νικόλ❤️ Έκανες την αγάπη να δείχνει διαχρονική, ξέχασα πόσο χρονών είμαστε ❤️ ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ