Μιμή Ντενίση: «Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα, είπα γιατί τόση αδικία σε εμένα - γιατί τα βάζουν με μια γυναίκα που έχει ικανότητες;» (βίντεο)

Τι είπε για την απώλεια της μητέρας της και την κόρη της Μαριτίνα;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2night Show» την Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια της μητέρας της, αλλά και για την υπέροχη σχέση της με την κόρη της, Μαριτίνα. 

Υπήρξε στο παρελθόν σύντροφός της που έφυγε από τη σχέση τους λόγω της δημοσιότητας και γιατί δεν αποφεύγει τους «παπαράτσι»; Η ηθοποιός, σκηνοθέτιδα, θεατρική συγγραφέας και επιχειρηματίας μίλησε για όλα μετά από καιρό, ενώ ο γνωστός παρουσιαστής την υποδέχτηκε με λουλούδια, καθώς είχε την ονομαστική της εορτή.

«Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα και που είπα γιατί τόση αδικία σε εμένα. Ο χώρος έχει πάρα πολλούς ανθρώπους αμόρφωτους, ακαλλιέργητους, ατάλαντους και κακούς. Γιατί τα βάζουν με μια γυναίκα, που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες σε διάφορους τομείς;

Επειδή διαβάζω ιστορία, ξέρω ότι αυτό έχει γίνει σε πολύ μεγαλύτερες προσωπικότητες από αρχαιοτάτων χρόνων. Όποιος ξεχώριζε σε αυτήν την χώρα, έπρεπε να του ροκανίζουμε λίγο τα πόδια.» είπε μεταξύ άλλων, ενώ ακόμα πρόσθεσε ότι:

«Είτε μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι και σκέφτεσαι ποιος με έχει βρίσει και να πάρω αυτόν τον δημοσιογράφο, είτε δεν μπαίνεις καθόλου στην διαδικασία κι εγώ δεν μπήκα καθόλου. Σαν χαρακτήρας λένε πως είμαι Βούδας, δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Γύρω μου μπορεί να χτυπιούνται και να λένε να τον πας αυτόν στο δικαστήριο αλλά εγώ λέω όχι, δεν υπάρχει αυτό. Κάθομαι και λέω τι ξέρει αυτός και τι εσύ. Είναι θέμα γνώσης κι όχι υπεροψίας… Δεν μπορείς να με κλονίσεις γιατί ξέρω την δουλειά μου».

«Όλα τα ωραία κορίτσια που κάνουν καριέρα αυτή τη στιγμή έχουν βγει από το θέατρό μου από τη σχολή μου» ανέφερε επίσης και συνέχισε λέγοντας ότι: «Είναι πάρα πολύ εύκολο για να γίνεις πρώτος για λίγο. Εγώ είμαι 30 χρόνια πρώτη και αυτό φαίνεται από τα εισιτήρια που κόβω».

«Ξέρω τη δουλειά μου καλά. Αν δεν ξέρεις τη δουλειά σου, γιατί κάποιος άλλος σε έχει “φτιάξει”, τότε θα λυγίσεις. Εμένα δεν με έφτιαξε κανένας. Δεν είπα ποτέ ότι θα παρατήσω. Η μητέρα μου μου είχε πει κάποτε να τα παρατήσω. Η γλυκιά μου η μανούλα που έφυγε και μου λείπει πολύ» είπε ακόμα.

Και συνέχιζε λέγοντας ότι: «Όταν με έβριζαν αδίκως στην Ελλάδα, άνθρωποι με τεράστιο status στο εξωτερικό με πίστευαν, μου έκαναν προτάσεις και έβλεπαν τις παραστάσεις μου».

Η Μιμή Ντενίση μίλησε και για τα τρωτά της σημεία. «Είχα γονείς τιτάνες, που μας μάθαιναν στη δύναμη. Η μεγάλη απώλεια της ζωής μου είναι η μητέρα μου, δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, ήταν το στήριγμά μου και το έχασα».

«Έχει φύγει από τη ζωή μου ένας σημαντικός, διανοούμενος επειδή δεν άντεξε τη δημοσιότητα» είπε επίσης, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της Μαριτίνα για την οποία είπε ότι είναι ένα πολύ γλυκό παιδί.

«Η Μαριτίνα δούλεψε στην ταινία ως βοηθός ενδυματολόγου. Ήταν τόσο αυστηρή στη δουλειά της, που την πέρασαν για σκηνοθέτη». Η Μαριτίνα, η οποία είναι 21 ετών ζει στην Κύπρο, είναι φοιτήτρια σε οικονομικές επιστήμες, έχει αγόρι και περνάει πολύ καλά.

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε επίσης όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα της ταινία-υπερπαραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ