Ζήσης Ρούμπος: "Έχω ασκήσει βία ψυχολογική & λεκτική σε γυναίκες - Χρειάστηκε να παλέψω για να σκοτώσω το τέρας" (βίντεο)

O γνωστός ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για την πατριαρχία, για τον όρο "γυναικοκτονία", για το γεγονός ότι έχει ασκήσει λεκτική-ψυχολογική βία και για το πώς έχει αλλάξει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε  στο «The 2Night Show» , της Τετάρτης τον  ηθοποιό και Stand up -comedian, Ζήση Ρούμπο.

O γνωστός ηθοποιός σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για την πατριαρχία, για τον όρο "γυναικοκτονία", για το γεγονός ότι έχει ασκήσει λεκτική-ψυχολογική βία και για το πώς έχει αλλάξει.

Δεν δίστασε  να παραδεχτεί ότι στο παρελθόν υπήρξε βίαιος, λεκτικά και ψυχολογικά, αλλά περιέγραψε πώς κατάφερε να εξαφανίσει αυτό το «τέρας», αφού πρώτα χρειάστηκε να παλέψει πολύ.

Επίσης, μίλησε με τρυφερότητα και θαυμασμό για τη γυναίκα του, που στάθηκε δίπλα του στα δύσκολα, αλλά και για τον υπέροχο γιο που απέκτησαν.

Επίσης, ο αγαπημένος κωμικός μοιράστηκε το παράπονό του για έναν δραματικό ρόλο που περιμένει χρόνια να έρθει.

"Έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική" 

«Παρερμηνεύτηκε το κείμενό μου (σ.σ. το κείμενο που είχε δημοσιεύσει στα Social Media για τις δολοφονημένες γυναίκες),  ως μια πρόσκληση για κουβέντα.

Ήταν μια κατάθεση ψυχής βιωματική. Δεν θα πω θεωρίες κι αυτά που έγραψα τα έζησα όλα. Έζησα κι άλλα που δεν γράφονται, ούτε λέγονται και το εννοώ…

"Ήμουν από εκείνους που τους ενοχλούσε ο όρος "γυναικοκτονία" και αποφάσισα να κάτσω να το ψάξω, να δω γιατί με ενοχλεί. Αν ψάχνεις αυτά που σε ενοχλούν, το πιθανότερο είναι να βρεις κάτι που θα σε βοηθήσει.

Αν χρησιμοποιήσεις τον όρο "γυναικοκτονία" το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρουν λίγη παραπάνω δύναμη οι γυναίκες. Κι αυτό τελικά με ενοχλούσε. Ήμουν μέρος του προβλήματος.

Σκέψου ένας άντρας που έχει μεγαλώσει με το η γυναίκα είναι κατώτερη, πως το επιβεβαιώνει;» ανέφερε ο Ζήσης Ρούμπος.

«Εγώ λοιπόν έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική και χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ για να σκοτώσω το τέρας.

Δεν ήταν εύκολο και δεν θέλω να το παίξω γκουρού. Ακόμα το δουλεύω κι είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που κλήθηκα να κάνω» συμπλήρωσε ο Ζήσης Ρούμπος.

Για τη γυναίκα του

"Έχω την τύχη να λέω ότι είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου τη γυναίκα μου, η οποία έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα μαζί μου.

Δουλέψαμε μαζί πολύ και είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που κάνω αυτή τη στιγμή τη δουλειά που κάνω. Ήταν αυτή που στήριξε εξ αρχής, και κάποια στιγμή πριν γίνω γνωστός στο ευρύ κοινό, πριν την τηλεόραση, θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και της είπα δεν βγαίνει με την ηθοποιία, να το αφήσουμε να βρω μια δουλειά, και μου είπε μην τολμήσεις, γιατί αυτό που μου περιγράφεις δεν είναι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκα", δήλωσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ