J2US: Η Μαρία Μπακοδήμου στην Μάρα Μεϊμαρίδη: Στέλνεις κοκκαλάκια πουλερικών στην Βανδή - τι μαγιολίκια είναι αυτά (βίντεο)

Εκείνη και ο Stan πήραν το πρώτο «μηδενικό»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη και ο Stan πήραν το πρώτο «μηδενικό» στο J2US με τους δυο τους να τραγουδούν στο χθεσινό επεισόδιο το κομμάτι «Να την χαίρεσαι» της Δέσποινας Βανδή.

Στη συνέχεια το ζευγάρι βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή με την Μαρία Μπακοδήμου να σχολιάζει τα δώρα που έλαβαν οι κριτές από την Μεϊμαρίδη την προηγούμενη εβδομάδα.

«Θα κάνω κάτι παράδοξο και δεν σχολιάσω τη σημερινή σας εμφάνιση. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει η εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη θέλω να πω ότι στο προηγούμενο act, όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσε στη Βίκυ κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκκαλα από πουλερικά που έδωσε στη Δέσποινα , κάτι ακέφαλα κουκλάκια σε μένα…

Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια είναι κάτι που με πάει πολύ πίσω και δεν μου αρέσει. Είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Όπως και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και μια άλλη… Λογικό… και εγώ αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα. Ο βαθμός μου σήμερα στηρίζεται σε αυτό που είδα την προηγούμενη φορά και δεν μου άρεσε καθόλου» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Από πλευράς του ο coach της Stan προσπάθησε να την υπερασπιστεί, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης είπε πως η βαθμολογία που δίνουν οι κριτές είναι για αυτή την εβδομάδα.

«Bλέπω γυναίκες κακομοίρες που πρέπει να στηρίζουν τη μοίρα τους στα μαγιολίκια» συνέχισε η Μαρία Μπακοδήμου, με την Μάρα Μεϊμαρίδη να ακούγεται σε κάποιο σημείο να λέει «I don’t care (δεν με νοιάζει)». «Εγώ ψήφισα συνολικά» κατέληξε  η Μαρία Μπακοδήμου και της έβαλε μηδέν!

Το πρωί της Κυριακής η Μάρα Μεϊμαρίδη μίλησε στην εκπομπή Open Σαββατοκύριακο για την βαθμολογία της στο J2US τονίζοντας πως δεν την στενοχώρησε και πως ο καθένας μπορεί να βαθμολογεί όπως θέλει.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ