Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές - Αξιοποιήστε χρήσιμες επαφές, διαπραγματεύσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Καλό μήνα! Σήμερα ο Ερμής για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα στο τελευταίο δίμηνο θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μετακινήσεις μας. Πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την όψη για μελέτη, συναντήσεις, χρήσιμες επαφές, διαπραγματεύσεις. Η εργάσιμη εβδομάδα και ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές. Ας εκμεταλλευτούμε την ημέρα στο έπακρο.

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας στην Παρθένο, σχηματίζοντας απαιτητικές όψεις αντίθεσης με τον Ποσειδώνα και τετραγώνου με την Αφροδίτη, υπενθυμίζοντας μας πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και ότι μπορούμε από την άλλη να έχουμε διαφορετικά γούστα και απόψεις, χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι αιτία καβγάδων.

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Μια μέρα που σας προσγειώνει στην καθημερινότητα και στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις είναι η σημερινή, με τη Σελήνη στην Παρθένο, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης, είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Επίσης, αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, έναν έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. 

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα! Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας, μην το αναβάλλετε για το τέλος της εβδομάδας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα! Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς σχηματίζεται το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία σε ζώδια του αέρα, όπως το δικό σας. Θα ευνοήσει βέβαια περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα και για μια έξοδο με φίλους μετά το τέλος της δουλειάς. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ