Το eirinika σας εύχεται το 2014 να είναι γεμάτο αγάπη, χαμόγελα, καλοτυχία, ένα νέο επιτυχημένο ξεκίνημα σε όλους τους τομείς, με καλές ειδήσεις για σας και τους δικούς σας !!!!!

Σας ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ TO 2014 με αγάπη, υγεία, καλοτυχία, γέλιο, δύναμη για να σηκωθούμε ξανά αν πέσαμε το 2013, να γυρίσουμε τις σελίδες που γέμισαν μουτζούρες, να πάρουμε το τιμόνι και να κοιτάξουμε μπροστά.



Το «αύριο είναι μία καινούργια μέρα» να θυμάστε πάντα και ας τα έχει πάρει όλα ο άνεμος, μην αφήσετε την κρίση να σας κλείσει το δρόμο, ανοίξτε νέους, ίσως καλύτερους, ξεκινήστε με το κεφάλι ψηλά να αναζητείτε την επόμενη κίνηση στη ζωή στις δουλειές, στις σχέσεις !!
Θα είμαστε κοντά σας το 2014 με ειδήσεις για ανθρώπους που δημιουργούν , με καλά φωτεινά παραδείγματα εκείνων που το start up τους έφερε στην πρωτοπορία.

Θα αναμεταδίδουμε η θα ξεχωρίζουμε από τα μονόστηλα εκείνους που αξίζει να γνωρίζετε για να παίρνετε κουράγιο και εμείς θα τους κάνουμε πρωτοσέλιδο.

Το eirinika σας ευχαριστεί για εμπιστοσύνη και την αγάπη σας και δεσμεύεται πρώτη μέρα του νέου χρόνου σήμερα , να σας μεταφέρει όσα νέα αξίζει να γνωρίζετε με νηφαλιότητα, εγκυρότητα , πολυφωνία και την πεποίθηση ότι η πρώτη σελίδα ενός site μπορεί να σας ενημερώνει χωρίς να σας φοβίζει , να σας δίνει τον παλμό της ημέρας χωρίς να θίγει την νοημοσύνη σας , να σας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο Α και που είστε Εδώ είμαστε και για πολύ πολύ χαμόγελο !!!

Φιλικά
Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ