Στην Παραγουάη η βασίλισσα Λετίσια - Με cashual chic εμφάνιση στις συναντήσεις με την Πρώτη Κυρία της χώρας (φώτο)

Η βασίλισσα της Ισπανίας έχει την ικανότητα να μετατρέπει μια "στολή εργασίας" σε κομψή Cashual chic εμφάνιση.

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας επισκέφτηκε την  Παραγουάη για να ενημερωθεί για το έργο που επιτελείται σε αυτή τη χώρα της Νότιας Αμερικής  από τον οργανισμό της ισπανικής συνεργασίας.

Μετά την Ονδούρα και το Ελ Σαλβαδόρ το 2015, τη Σενεγάλη το 2017, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Αϊτή το 2018, τη Μοζαμβίκη το 2019 και ξανά την Ονδούρα το 2020, είναι η σειρά της Παραγουάης να υποδεχθεί τη βασίλισσα Λετίσια  της Ισπανίας στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο χωρών.

History of the Monarchies- Instagram

Η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε ΣΤ' προσγειώθηκε αυτήν την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 το απόγευμα στο διεθνές αεροδρόμιο Silvio Pettirossi στην Asunción, όπου την  περίμενε η Πρώτη Κυρία της χώρας, Silvana López.

@CasaReal - Τwitter

Εκείνη την οδήγησε  αμέσως στον σύζυγό της, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Παραγουάης, Μάριο Άμπντο, με τον οποίο η βασίλισσα  μίλησε για λίγο.

Η μητέρα της πριγκίπισσας της Λεονόρ - που  γιόρτασε τα 16α γενέθλιά της  πριν από λίγες μέρες- και της  πριγκίπισσας Ινφάντα Σοφία , έκανε το ταξίδι για να ενημερωθεί για  το έργο που αναπτύσσει η ομάδα της ισπανικής συνεργασίας σε αυτή τη μικρή χώρα της Νότιας Αμερικής,  στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και των γυναικών, ανέφερε το Παλάτι.

@CasaReal - Τwitter

Το πρόγραμμα των επισκέψεών της , στα πλαίσια του διήμερου ταξιδιού  ξεκίνησε αυτή την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου με μια συνάντηση στο Γραφείο Τεχνικής Συνεργασίας (OTC) που σχεδιάζει,  διαμορφώνει και ελέγχει το πρόγραμμα συνεργασίας για την ανάπτυξη της Ισπανίας στην Παραγουάη.

Η Λετίσια επισκέφτηκε το Centro de Atención Integral στο Salud a la Mujer d'Encarnación, μια πόλη 350 χλμ νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας.

Ενημερωμένη για την ισπανοπαραγουανή συνεργασία στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, με ιδιαίτερη προσοχή στις πιο ευάλωτες ομάδες (αγροτικό και γηγενή πληθυσμό), περιηγήθηκε στους χώρους υποδοχής και διαβούλευσης αυτού του κέντρου που είναι αφιερωμένο  στην υγεία των γυναικών, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στα εργαστήρια ανατομίας και κυτταροδιαγνωστικών εργαστηρίων.

Στη συνέχεια, η Letizia επισκέφτηκε την  Escuela Taller de Encarnación. Αυτό το κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης στοχεύει να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ευάλωτων νέων ηλικίας 16 έως 23 ετών μέσω της εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού και των κατασκευών τομέας.

Παρουσιάζεται από το παλάτι  ως ένα από τα έργα του Ισπανικού Οργανισμού για τη Διεθνή Συνεργασία για την Ανάπτυξη,

History of the Monarchies- Instagram

Η Λετίσια  συνάντησε ξανά την Πρώτη Κυρία της Παραγουάης για να επισκεφτεί τις αποστολές των Ιησουιτών

Στη συνέχεια, η Βασίλισσα της Ισπανίας συναντήθηκε με την Πρώτη Κυρία της Παραγουάης για να επισκεφθεί τις αποστολές των Ιησουιτών Santísima Trinidad de Paraná και Jesús de Tavarangue, οι οποίες έχουν εδώ και καιρό επωφεληθεί από τη βοήθεια της Ισπανίας για την αποκατάστασή τους, την υλοποίησή των προγραμμάτων τους και την πρόσβαση τους σε δημόσια αγαθά, αναφέρει η Paris Match.

Αναφέρονται  ως Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco από το 1993, αποτελούν μέρος ενός συνόλου 30 αποστολών στη λεκάνη του Ρίο ντε λα Πλάτα που ιδρύθηκε από την Εταιρεία του Ιησού κατά τον 17ο και 18ο αιώνα και οι οποίες βρίσκονται σήμερα στην Παραγουάη, την Αργεντινή και τη Βραζιλία.

my_royality_world - Instagram

 

Πίσω στην Ασουνσιόν, η Λετίσια  έκλεισε αυτή την πρώτη μέρα με συνάντηση με τα μέλη του οργανισμού  της Ισπανικής συνεργασίας στην ισπανική πρεσβεία στην Παραγουάη.

Η βασίλισσα της Ισπανίας έχει την ικανότητα να μετατρέπει μια "στολή εργασίας" σε κομψή Cashual chic εμφάνιση.

my_royality_world - Instagram

Συνδύασε το κόκκινο αμάνικο μπουφάν του οργανισμού της ισπανικής συνεργασίας με λευκό πουκάμισο και ciggarette παντελόνια , σε λευκό και γκρι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ