Σάλος με Μεξικανή influencer: Έβαλε σε λοταρία ένα καινούργιο SUV & νικήτρια αναδείχθηκε η μαμά της! (φωτό - βίντεο)

Ποιες οι πιθανότητες;

Η Μεξικανή influencer Lore Garza προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο την περασμένη εβδομάδα, όταν ανακοίνωσε ότι η νικήτρια του ολοκαίνουργιου SUV της KIA που έβαλε σε λοταρία ήταν η ίδια της η μητέρα!

Η Garza, που είναι δημοφιλής στα social media και έχει περισσότερους από 140.000 followers μόνο στο Instagram, έχει τραβήξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες την προσοχή των ειδησεογραφικών μέσων, με αφορμή την τελευταία της προσπάθειας να... «ανταποδώσει» στους θαυμαστές της.

Ειδικότερα η Influencer ανακοίνωσε ότι όποιος επιθυμεί και αγοράσει ένα  ή περισσότερα εισιτήρια αξίας 350 πέσος ($ 17) μπορεί αν μπει στην κήρωση για να κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο SUV.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rifas javi (@rifasjavi)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rifas javi (@rifasjavi)

 

Έτσι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους... μόνο που έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν έμαθαν ότι η ίδια η μητέρα της Lore Garza ήταν η νικήτρια!

Όπως καταλαβαίνετε οι θαυμαστές της δεν είδαν με καλό μάτι την εξέλιξη αυτή με ορισμένους να κάνουν λόγο για απάτη. Όπως σημειώνει και το odditycentral.com από όλα τα άτομα που θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει, ήταν η μητέρα της διοργανώτριας. Ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό; 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rifas javi (@rifasjavi)

 

Ωστόσο, η influencer προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση και να πείσει τους πάντες ότι η μητέρα της ήταν απλά απίστευτα τυχερή…

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagra και το οποίο έχει γινει viral φαίνεται η ομάδα της Lore Garza να είναι κολλημένη στις οθόνες των Laptot τους την ώρα που βγαίνει ο αριθμός του νικητή. Όταν συμβαίνει αυτό οι άνθρωποι στην αίθουσα αρχίζουν να τρελαίνονται και η Lore - που κινηματογραφεί το όλο θέμα - ακούγεται να λέει "δεν γίνεται". Ο λόγος που όλοι χάνουν το μυαλό τους είναι φυσικά ότι η μητέρα του influencer προφανώς κέρδισε την κλήρωση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lore Garza (@loregarzac)

 

Αντιμετωπίζοντας την κριτική από την κοινότητα, της η Garza εξήγησε ότι η διαδικασία της κλήρωσης ήταν διαφανής και αντικειμενική. Για να διασφαλιστεί αυτό η κλήρωση οργανώθηκε σε συνδυασμό με την Εθνική Λοταρία του Μεξικού. 

«Είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω, δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει», εξήγησε η influencer, προσθέτοντας ότι έχει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το νικητήριο δελτίο αγοράστηκε στις 21 Οκτωβρίου, ενώ η Εθνική Λοταρία έβγαλε τον αριθμό που κέρδισε στις 26 Οκτώβριου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rifas javi (@rifasjavi)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lore Garza (@loregarzac)

 

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε μετά το τέλος της αμφιλεγόμενης κλήρωσης, η Lore Garza παρουσιάζει τον εαυτό της ως θύμα της «κουλτούρας ακύρωσης», υποστηρίζοντας ότι κάποιοι θέλουν απλώς να τη δουν να αποτυγχάνει. Η influencer είπε ότι ακόμα κι αν ο νικητής ήταν ένας γείτονας, ένας σύντροφος ή ακόμα και ένας συμμαθητής της, η αντίδραση θα ήταν η ίδια. Τόνισε επίσης ότι, αν ήθελε να διορθώσει την κλήρωση, θα είχε επιλέξει κάποιον πολύ λιγότερο προφανή από τη μητέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ