Το βίντεο που σοκάρει: Άντρας έσφαξε νεαρή Τουρκάλα στη μέση του δρόμου με σπαθί σαμουράι

Ομολόγησε ότι είχε αποφασίσει να σκοτώσει μια γυναίκα φεύγοντας από το σπίτι του...

Άλλη μια υπόθεση γυναικοκτονίας έρχεται να σοκάρει, με νεαρή αρχιτεκτόνισσα να δέχεται επίθεση στη μέση του δρόμου από άνδρα ο οποίος και την έσφαξε με σπαθί σαμουράϊ.

Ειιδκότερα η Μπασάκ Τζενγκίζ δέχθηκε επίθεση το βράδυ της Τρίτης από τον 28 ετών Τζαν Γκιοκτούκ Μποζ, ενώ περπατούσε στο Ατακσεχίρ της Κωνσταντινούπολης.

Ο άντρας τράπηκε σε φυγή πεζός, κρατώντας το ξίφος μήκους 75 εκατοστών, ενώ η άτυχη κοπέλα, η οποίαμεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Στο σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσω ενημέρωσης φαίνεται η κοπέλα να περπατά στον δρόμο όταν ο άντρας, ο οποίος έρχεται από πίσω της, της επιτήθεται.

Το βίντεο από την άγρια επίθεση σοκάρει. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Σύμφωνα με την hurriyetdaily.com η αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο φοιτητή, τον οποίο και αναγνώρισαν από πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μποζ εξήγησε με μεγάλη ψυχραιμία τις λεπτομέρειες του φόνου που διέπραξε στην τρισέλιδη κατάθεσή του. Ομολόγησε επίσης ότι είχε αποφασίσει να σκοτώσει μια γυναίκα φεύγοντας από το σπίτι του.

Ο Μποζ συνελήφθη στις 10 Νοεμβρίου με την κατηγορία της «εσκεμμένης δολοφονίας με τερατώδες συναίσθημα», ενώ μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του, βρέθηκαν 15 διαφορετικά ξίφη, συμπεριλαμβανομένου του ξίφους σαμουράι.

Ακόμα οι Αρχές βρήκαν στους τοίχους και τα παράθυρα κολλημένα χαρτιά με διάφορα κείμενα. Σ΄ ένα από αυτό, μεταξύ άλλων, έγραφε: «Μπήξτε ένα μαχαίρι στη γυναίκα σας, πυροβολήστε με μια σφαίρα τη γυναίκα σας».

 

«Τη σκότωσαν με σπαθί. Μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή. Η κόρη μου δεν γνώριζε τον δράστη. Είχε αρραβωνιαστεί, ήταν αρχιτέκτονας στην Αγκυρα. Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου Karabuk στο Safranbolu. Στην Κωνταντινούπολη σχεδίαζε τα έργα μιας τράπεζας.

Ηταν εκεί για δουλειές, επρόκειτο να μείνει μέχρι τις 15. Δούλεψα μετά τη σύνταξη. Δούλεψα άλλα 5 χρόνια για να σπουδάσει. Ηταν τόσο συμπονετικός άνθρωπος. Μας έδωσαν την τσάντα της. Ηταν γεμάτη αίματα» είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ