Βόλος - αδερφή δικηγόρου: «Είχα κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί ο δολοφόνος της μητέρας μου» (βίντεο)

Η μητέρα της είχε σερβίρει παγωτό στον μετέπειτα φονιά της

Η κόρη της ηλικιωμένης που βρήκε φρικτό θάνατο το 2009, από τα χέρια του άντρα που 12 χρόνια αργότερα σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιριές, μίλησε για την φρικτή δολοφονία της μητέρας της, αξιώνοντας εξηγήσεις από τις Αρχές.

«Άρχισα να ουρλιάζω. Από πού και ως πού να πάει εκεί το μυαλό μου; Είχα κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί ο δολοφόνος της μητέρας μου (...) Επί χρόνια τον είχε πελάτη, γιατί ήταν μπλεγμένος σε διάφορα» είπε στο “Καλημέρα Ελλάδα” εκφράζοντας την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι οι Αρχές ξεγελάστηκαν αρχικά και άφησαν τον δολοφόνο να ξεφύγει. 

Επισήμανε πως η μητέρα της είχε σερβίρει παγωτό στον μετέπειτα φονιά της, ενώ όταν άρχισε να τη μαχαιρώνει, παρά τα ουρλιαχτά της, κανείς από τη γειτονιά δεν αντέδρασε για να προσφέρει βοήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος είχε την τραγική τύχη να υπερασπιστεί τον δολοφόνο της μητέρας του, δήλωσε ανακουφισμένος που έστω και μετά από 12 χρόνια εξιχνιάστηκε επιτέλους η στυγερή δολοφονία της μητέρας του.

Ο ίδιος όλο αυτά τα χρόνια ουδέποτε έπαψε να δίνει στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την πρόοδο των αστυνομικών ερευνών και την εξιχνίαση του εγκλήματος, που είχε τυλίξει το σπίτι του στο πένθος στερώντας από την οικογένειά του το πολύτιμο στήριγμά της.

Δείτε επίσης: Βόλος: Η εξέταση DNA «έδειξε» τον 39χρονο δολοφόνο - πώς εξιχνιάστηκε το έγκλημα 12 χρόνια μετά (βίντεο)

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις στον Ταχυδρόμο ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου Νίκης Μηλίνη τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ